وی درباره علل تکرر ادرار در کودکان اظهار کرد: یبوست مهمترین و شایع ترین عامل در ابتلای کودکان به تکرر ادرار کودکان به شمار می رود، عامل دیگر مشکلات مادرزادی کودک است، بر فرض مثال احتمال وجود دریچه مجاری خلفی در پسران باعث، کند و سخت خارج شدن ادرار می شود، همچنین مشکلات آناتومیک در دختران نیز در این موضوع تاثیر دارد.
این متخصص ارولوژی ادامه داد: عفونت ادرار از حاد ترین نوع تکرر ادرار است که بوی بد ادرار و بی قراری کودک هنگام ادرار کردن از نشانه های آن است، همچنین وجود یک کلاف مو یا خال بزرگ در پشت کودک، نشان دهنده مثانه نوروژنیک در او است که حاصل اختلالات ستون فقراتی مادرزادی است.
علامه درباره تکرر ادرار در بزرگسالان بیان کرد: خشکی و بزرگی پروستات در مردان و بیماری های عصبی پارکینسون و دیابت در زنان که در سنین ۴۰ یا ۵۰ سالگی اتفاق می افتد، از شایع ترین علل بروز تکرر ادرار در بزرگسالان است.
این متخصص ارولوژی اظهار کرد: طبق تصمیم گیری کنگره بی اختیاری، اگر هر فردی زیر ۲ ساعت نیاز به تخلیه مثانه خود داشته باشد و همچنین طی ۶ ساعت خواب شبانه خود، احساس پری مثانه داشته باشد، دچار تکرر ادرار شده است.
وی با اشاره به روش های درمان تکرر ادرار بیان کرد: در صورت خفیف بودن بیماری تنها با تغییر سبک تغذیه این اختلال برطرف می شوند، در مراحل بعدی در صورت نیاز به سراغ دارو یا درمان نیمه تهاجمی می رویم، به طور مثال تزریق بوتاکس به داخل مثانه یا تحریکات عصبی به ستون فقرات در درمان بیمار موثر خواهد بود،در نهایت اگر درمان حاصل نشود که این مورد بسیار نادر است، باید مثانه را خارج کرده و از روده بیمار یک مثانه مصنوعی بسازیم.
انتهای پیام/