وی افزود: اطلاع رسانی، ثبت نام متقاضیان و آموزش مراکز طرف قرارداد تا بیستم آبان ماه با همت کمیته اجرای پروژه در محل سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) انجام خواهد شد.
علیمحمدی با اشاره به مزیتهای متقاضیان این طرح گفت: به محض ویزیت، ٦٠ درصد وجه نسخه در حساب پزشک پرداخت و ٤٠ درصد مابقی نیز پس از رسیدگی دفتر اسنادپزشکی واریز خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم عنوان کرد:این طرح سه سال پیش به صورت پایلوت در استان یزد آغاز و سپس در هشت استان دیگر اجرایی شد که با استقبال خوبی مواجه شد و با دستورالعمل مرحله دوم سازمان تامین اجتماعی در استان قم و هشت استان دیگر تا پایان آذر ماه اجرایی خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت:ارتقای کیفیت درمان، بهینه کردن درمان مردم در مراکز طرف قرارداد، مدیریت مصارف و کاهش هزینهها در موارد غیر ضروری و کاهش اتلاف زمان بیمار، پزشک و رسیدگی به نسخ از اهداف عمده اجرای طرح نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد است.
درگذشته بیمهشدهها مجبور بودند برای صدور یا تمدید دفترچه بیمه، به شکل حضوری به کارگزاری یا شعب سازمان مراجعه کنند، اما با حذف دفترچه کاغذی، از حجم بسیاری از این مراجعات کاسته میشود. همچنین سوءاستفاده از دفترچههای کاغذی و جعل آن یا قرض دادن دفترچهها هم با اجرای این طرح متوقف میشود که همین مسئله درنهایت به حفظ منابع درمانی بیمهشدهها ختم میشود.
از سوی دیگر، به دلیل افزایش جمعیت و افزایش روزافزون تعداد بیمهشدهها، دفترچههای کاغذی دیگر پاسخگو نیستند، بلکه باید برای صرفهجویی در مصارف سازمان به سمت الکترونیکی شدن نسخهها و حذف دفترچه بیمهها برویم.
انتهای پیام/ش