بهموجب تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و شهرداری تهران که در راستای اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی به امضاء رسیده است، شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال در شهر تهران، میتوانند در صورت کسب شرایط لازم، دفاتر خود را در اماکن مسکونی مجاز در سطح شهر تهران مستقر کنند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در مراسم انعقاد تفاهمنامه میان معاونت علمی و بیمه مرکزی گفت: خدمات بیمهای جدید برای فروش محصولات به شرکتهاست و این ساختارهای جدید بیمهای برای شرکتها به وجود آمده است؛ برای توسعه اقتصاد دانش بنیان به زیرساخت و بسترهای مناسبی نیاز داریم که باید با همکاری یکدیگر زمینه سازی ایجاد این بسترها را فراهم کنیم.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و غلامرضا سلیمانی امیری رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاستهای توسعه اقتصاد دانش بنیان برای بهبود کیفیت محصولات و زمینه سازی مناسب جهت حضور شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها در صنعت بیمه با یکدیگر تفاهمنامه همکاری به امضا رساندند.
علیرضا دلیری معاون توسعه و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در مراسم امضای تفاهمنامه معاونت علمی و بیمه مرکزی درباره میزان هزینهکرد بخش بیمه اظهار کرد: تا کنون برای بخش بیمه که یکی از نیازهای اصلی است 14 هزار میلیارد تومان حمایت مادی داشتهایم که به شرکتهای دانش بنیان تعلق گرفته است.
دبیر ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی گفت: بهبود فرایند ثبت اختراع داخلی و ارتقای فناوریهای دانشبنیان از مهمترین اولویتهای پیش روی ستاد است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: در حوزه زیستفناوری ۱۵ هزار فارغالتحصیل در کشور وجود دارند که به زمینهسازی برای اشتغال نیازمند هستند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی، گفت: ساخت ماهوارههای کوچک دانشجویی در اولویت است و آنها باید به اقتصاد کشور کمک کند.
انتهای پیام/