سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیشگیری از سکته با ویتامین C

در این مطلب به برخی از مهم‌ترین فواید مرکبات پرداخته شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان سال‌هاست که با مطالعات وسیعی، به وجود سطح بالای ویتامین C. و آنتی‌اکسیدان در مرکبات بخصوص پرتقال و لیمو پی‌برده‌اند.

بدن برای کلاژن سازی به ویتامین C. نیازمند است و این ویتامین می‌تواند در بهبود علائم آسم و حتی جلوگیری از ابتلا به سرطان نیز مؤثر باشد. مرکبات در گروه موادغذایی طبیعی قرار می‌گیرند که بسیاری از مشکلاتی که به علت سبک زندگی برای سلامتی انسان به وجود می‌آید را بهبود می‌بخشد.

در ادامه به برخی از مهم‌ترین فواید مرکبات می‌پردازیم:

۱) کاهش احتمال سکته:
طبق تحقیقات اخیر، مصرف مرکبات به علت این‌که منبع غنی ویتامین C. هستند، احتمال ابتلا به سکته را در زنان تا ۱۹ درصد کاهش می‌دهد.
سکته ایسکمیک که شایع‌ترین نوع سکته است، به علت لخته شدن خون در رگ و جلوگیری از جریان آن به سمت مغز به وجود می‌آید؛ ویتامین C. یکی بهترین مواد طبیعی برای پیش‌گیری از این اختلال است.

۲) تنظیم فشار خون:
اگر در کنار فعالیت‌های بدنی، ورزش یا حتی پیاده‌روی، مرکبات را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، به طور مرتب مصرف کنید، طبق مطالعات اخیر، فشار خون متعادل‌تری خواهید داشت.

۳) جلوگیری از سرطان:
همانطور که گفته شد، مرکبات منبع آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C. هستند. آنتی‌اکسیدان از به وجود آمدن رادیکال‌های آزاد که علت اصلی ابتلا به سرطان هستند، جلوگیری می‌کند.

۴) حفظ سلامت پوست و رنگدانه‌ها:
ویتامین C. نقشی حیاتی در کلاژن سازی و سلامت پوست دارد. همچنین برای جبران صدمات وارد شده به پوست توسط آلودگی یا تابش مستقیم نور خورشید، کاهش چین و چروک و بهبود بافت پوست مؤثر است.

۵) جلوگیری از آسم:
ویتامین C. موجود در مرکبات، برای جلوگیری و یا بهبود بیماری آسم و برونشیت تأثیر بسیاری دارد. علاوه بر این، در صورت افزایش حساسیت بیماران به علت سرماخوردگی، مصرف مرکبات می‌تواند روند بهبود را تسریع ببخشد.

۶) افزایش جذب آهن:
فقر آهن، یکی از مهم‌ترین عوامل کم‌خونی است. مرکبات که دارای ویتامین C. می‌باشند، جذب آهن را در بدن به حداکثر می‌رسانند. به عنوان مثال، اسفناج و نخود حاوی مقدار زیادی آهن می‌باشند و افزودن مقداری آبلیمو به سالادی که از این مواد درست شده، جذب آهن را افزایش می‌دهد.

۷) تقویت سیستم ایمنی:
موادغذایی مانند مرکبات، که حاوی ویتامین C. و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد. همچنین اگر در طول درمان این بیماری‌ها از مرکبات استفاده کنید، مدت بیماری کمتر می‌شود.

۸) کاهش وزن:
مصرف مرکبات به کاهش چربی و جلوگیری از اضافه وزن کمک می‌کند.
علاوه بر تمام این موارد، مرکباتی مانند لیمو، حاوی تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B-۶ و منیزیم است که برای سلامت بدن بسیار مفیدند. توصیه می‌شود حتما از مرکبات در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

آیا می‌دانستید مرکبات احتمال سکته را کاهش می‌دهد؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.