وی ادامه داد: آقای بطحایی در مدیریت آموزش و پرورش و تعامل با نمایندگان تا کنون اقدامات قابل توجهی داشته است و توصیه میکنم بدنه آموزش و پرورش هم بیشتر با وزیر همراهی داشته باشند تا اقدامات این وزارتخانه با کیفیت بیشتری دنبال شود.
دبیر هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه در استانها هم تعامل بیشتر با مجلس باید برقرار شود، گفت: اکنون اراده محکمی برای استیضاح وجود ندارد و گلایهها بیشتر از آنکه به آقای وزیر مربوط باشد از ادارات کل آموزش و پرورش استانها است.
امیرآبادی فراهانی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش هر چه از بازیهای سیاسی به دور باشد به نفع نظام تعلیم و تربیت خواهد بود، گفت: این موضوع به این معنا نیست که آموزش و پرورش نقد و بررسی نسبت به موضوعات کشور نداشته باشد، اما نباید حزب یا جناح خاصی حاکمیت پیدا کنند و این مسئله در هیچ دورهای و همینطور این دوره پسندیده نیست.
وی بیان کرد: ادارات کل باید تمام اقشار معلمان را داشته باشد و هیچگونه نگاه سیاسی نسبت به فعالیت گروههای مختلف در این نهاد تعلیم و تربیت حاکم نباشد چرا که این موضوع عامل افت تحصیلی و کاهش کیفیت آموزشی و پرورشی جامعه هدف میشود.
دبیر هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه سیاسی بازی در آموزش و پرورش سم است، تصریح کرد: هر استانی که شدت فعالیتهای سیاسی بالا دارد و درگیر تنشهاست باید مورد ارزیابی شخص وزیر قرار گیرند و این افراد نمیتوانند اهداف بلند آموزش و پرورش را محقق کنند.
وی درباره اینکه آیا سیاسی بازی در بخش ستادی آموزش و پرورش وجود دارد یا خیر؟ تاکید کرد: منشا انتصابات سیاسی را نمیتوان در خود وزارتخانه جستجو کرد و اگر احیانا این موضوع وجود داشته باشد این مسئله در استانها شکل میگیرد بنابراین باید مقاومتهایی در این زمینه وجود داشته باشد تا افرادی صاحب نظر و اخلاقی به کار گرفته شوند هر چند ممکن است فشارهایی از سوی استاندار، برخی احزاب و جریانهای سیاسی وجود داشته باشد که منکر این موضوع نمیشوم، اما اراده ستاد بر سیاسی بازی نیست.
انتهای پیام/