سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده اتهامات ضد امنیتی اخیر اروپا به ایران چیست؟

برداشت‌های سیاسی زیادی در زمینه اقدامات اخیر ضد امنیتی اتحادیه اروپا علیه ایران شده است، اما نباید از هدف گذار ضد امنیتی این اقدامات غفلت کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محافظت اروپایی ها از منافقین و گروه های تجزیه طلبی همچون الاحوازیه نشان می دهد که غرب تکرار اقدامات اخیر این دو گروه ( منجمله اقدامات تروریستی الاحوازیه در اهواز و نقش آفرینی در ایجاد آشوب و اغتشاش نقطه ای در خاک ایران توسط منافقین در چند ماه گذشته) را به عنوان یک دستورالعمل ثابت در ماه های آینده ایران نیز در برنامه دارد و به آن اصرار خواهد ورزید.

طی چند هفته گذشته، سلسله اتهامات و اقدامات ضد‌امنیتی به ایران از طرف برخی کشورهای اتحادیه اروپا همچون آلمان، فرانسه، بلژیک و اخیرا دانمارک مطرح شده است. این اتهامات همچنین منجر به اخراج و دستگیری چند دیپلمات و ایرانی مقیم اروپا شده است. قلب این اتهامات نیز ادعای تلاش برای ترور رهبران منافقین و الاحوازیه در اروپا هست. اما دراینباره هدف گذاری استراتژیک سیاسی و اطلاعاتی را می توان به خوبی مشاهده کرد.

الف: فهرستی از هدف گذاری های سیاسی:

1- مشابهت‌سازی و موازنه‌سازی ایران با اقدام جنایتکارانه سعودی در قتل خاشقچی

2- گروکشی و امتیاز گیری سیاسی از ایران در آستانه تحریم‌های جدی آمریکا

3- ایجاد سند ساختگی و بهانه با هدف تاثیر‌گذاری بر کانال جدید پولی با ایران؛ساده تر آنکه اروپایی‌ها سند ساختگی را می خواهند ایجاد کنند که هر زمانی خواستند کانال جدید پولی با ایران را به هر دلیلی تعطیل یا تعدیل و یا برایش موانع موقت و هدفمند ایجاد کنند، بهانه آن را از قبل داشته باشند.

4- انتقال پیام سیاسی و عملی به آمریکا و اسرائیل که اروپا در مسیر عادی‌سازی در روابط با ایران در پسا برجام نیست.

5- منفعل‌سازی دیپلمات‌های ایرانی و همچنین تحت تاثیر قرار دادن رایزنی‌های اقتصادی وزرات‌خارجه در اتحادیه اروپا با ایجاد فضای عملیات روانی جدید

6- زمینه‌سازی برای تعدیل رویکردهای انقلابی و مقتدرانه سیاست خارجه ایران در خاک اتحادیه اروپا

7- تخریب وجهه جمهوری‌اسلامی در دوران پسا برجام – تخریب این وجهه که ایران در نظم بین‌الملل در پسا برجام کشوری متعهد به قوانین و تعهدات بین‌المللی است-

8- عادی‌سازی بیش از پیش فعالیت‌های گروه‌های همچون منافقین و الاحوازیه در خاک اروپا

9- خدشه به نفوذ معنوی و روزافزون انقلاب‌اسلامی در اروپا (مقابله با گرایش به تشییع و اسلام سیاسی با قرائت جمهوری‌اسلامی در میان شهروندان غربی)

ب: ارزیابی اطلاعاتی از اقدامات ضدامنیتی زنجیره ای اروپا

جدای از برداشت های سیاسی و البته درستی از چند اقدام اخیر ضدامنیتی اتحادیه اروپا علیه کشورمان، نباید از هدف گذار ضدامنیتی و اطلاعاتی این سلسله اقدامات غفلت کرد:

1- عقب نشینی ایران از اقتدار امنیتی در قبال گروه های تروریستی ضد جمهوری اسلامی و به تبع آن ایجاد فضای امنیتی مناسب برای گروه های مخالف ایران در اروپا

2- انتقال این پیام مهم به ایران که همچنان برای اتحادیه اروپا استمرار حیات گروه های همچون منافقین و الاحوازیه مهم و خط قرمز است.

3- تضمین روانی و کم هزینه‌کردن اقدام ضدامنیتی علیه جمهوری‌اسلامی برای مخالفین و معاندین

4- آغاز دور جدیدی از هماهنگی‌های امنیتی و اطلاعاتی اتحادیه اروپا با موساد و اسرائیل

5- علاقه‌مندی اتحادیه اروپا به حفظ جامع بسته فشار به ایران( اقدامات توهما تروریستی و ضدامنیتی، فشار و تحریم اقتصادی، سندسازی حقوق بشری، حمایت از تجزیه طلبان و براندازان و در اوج نگه داشتن عملیات روانی)

6- علاقه‌مندی به ادامه تحرکات ضدامنیتی در محیط داخلی ایران؛ محافظت اروپایی‌ها از منافقین و گروه های تجزیه طلبی همچون الاحوازیه نشان می دهد که غرب تکرار اقدامات اخیر این دو گروه ( منجمله اقدامات تروریستی الاحوازیه در اهواز و نقش آفرینی در ایجاد آشوب و اغتشاش نقطه ای در خاک ایران توسط منافقین در چند ماه گذشته) را به عنوان یک دستورالعمل ثابت در ماه های آینده ایران نیز در برنامه دارد و به آن اصرار خواهد ورزید.

7- پایبندی به حفظ هدف نهایی غرب علیه انقلاب اسلامی؛ براندازی جمهوری‌اسلامی و تجزیه ایران. همچنانکه کار ویژه منافقین براندازی و گروه‌های مانند الاحوازیه تجزیه طلبی – البته به ظن و خوش خیالی آنها- است.

منبع: جهان نیوز

انتهای پیام/

سرویس‌های اطلاعاتی اروپا به دنبال صدور چه پیام‌هایی به تهران هستند؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.