معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اثرات برگزاری این مانور تصریح کرد: برگزاری مانور فرصت مناسبی برای تغییر ذهنیت برای رفتار سازی مردم برای تحمل بهتر و تاب آوری جامعه در مواقع بحرانی است.
وی خواستار همکاری دستگاههای مرتبط برای برگزاری هرچه بهتر این مانور شد و تاکید کرد: همه دستگاههای ذیربط به برگزاری بهتر مانور به همراه بومی سازی توجه داشته باشند و اشرافیت کامل به برنامه و سناریوی مانور در جهت بهتر برگزار شدن مانور داشته باشند.
فرماندار ویژه مرند همچنین نهادینه سازی آموزش افراد در مانور در جهت توانمندسازی آنها، شناسایی افراد معتمد برای مواقع بحرانی و آموزشهای تئوری برای آگاه سازی افراد جامعه را از ضروریات امروز برشمرد.
گرشاسبی با مهم ارزیابی کردن مردم محور بودن اجرای مانور زلزله خاطرنشان کرد: اجرای مانور بهانهای برای مشارکت شهروندان و بررسی امکانات موجود در شهرستان برای مواقع بحرانی است.
فرماندار ویژه مرند خاطر نشان کرد: موضوع آگاه سازی مردم و مردمی بودن مانور زلزله باید در نگاه کلان مدیران شهرستان باشد و باید مدیریت سازی برای بحرانهای احتمالی صورت گیرد تا امکانات با شرایط موجود در شهرستان آماده شود.
معاون استاندار آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: در هر یک دستگاههای شهرستان، باید مرتبط با امر بحران، شناسنامه مدیریت بحران ایجاد شود.
انتهای پیام/ش