سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"ارزانی" جام ملت‌های آسیا را از دست داد

دانیل ارزانی بازیکن ایرانی تیم ملی فوتبال استرالیا، جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ امارات را از دست داد.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت fox sport؛ دانیل ارزانی ، ستاره جوان ایرانی تیم ملی فوتبال استرالیا و باشگاه سلتیک، به تازگی با انتشار مطلبی، مصدومیت شدید و دوری اش از جام ملت های 2019 امارات متحده عربی را تاییده کرده است.

ارزانی در اولین هفته حضور خود به تیم سلتیک از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و به احتمال فراوان تا پایان فصل از مسابقات فوتبال باشگاهی دور خواهد بود.

ارزانی در صفحه شخصی اینستاگرام خود نیز نوشت: از تمامی کسانی که از من حمایت کردند متشکرم .امروز خبری ناامید کننده به دست من رسیده و فهمیدم که جام ملت های آسیا 2019 و همچنین حضور در باشگاهم را تا پایان فصل از دست داده ام.

ارزانی چندی پیش  توسط باشگاه منچسترسیتی جذب شده و پس از آن 2 سال به صورت قرضی به تیم فوتبال سلتیک واگذار شد.


بیشتر بخوانید:

دنیل ارزانی: بازی با توپ پلاستیکی در ایران مرا به اینجا رساند

ارزانی، به طور قرضی به سلتیک پیوست

دنیل ارزانی به منچسترسیتی پیوست


انتهای پیام/

"ستاره جوان ایرانی" حضور در جام ملت های آسیا را از دست داد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.