سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری نشست هم اندیشی تحقیقات بیماری‌های رفتاری در کرمانشاه

نشست هم اندیشی تحقیقات بیماری‌های رفتاری در معاونت بهداشتی برگزار شد تا به طور علمی فعالیت مرکز تحقیقات بیماری‌های رفتاری کرمانشاه آغاز شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن تشریح وضعیت ایدز در جهان، ایران و کرمانشاه با اشاره به وجود زیرساخت‌های مناسب، محققان و اساتید با تجربه و وجود مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، وجود این مرکز تحقیقاتی را مفید و موفق ارزیابی کرد.

وی با اشاره به انجام فعالیت‌هایی همچون ارتقاء بیماریابی، افزایش پویش درمان ضد رترو ویروسی، ارتقاء تمکین به درمان، افزایش و ایجاد زیرساخت‌ها و اطلاع رسانی و آموزش، وجود مرکز تحقیقات را برای انجام مطالعات پژوهشی و تحقیقاتی ضروری دانست.

شکیبا تأسیس مرکز مشاوره ویژه زنان آسیب پذیر شماره ۲ و مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری شماره ۲ کرمانشاه، تجهیز و راه اندازی مراکز مشاوره و تقویت تعامل با مردم و سازمان‌های دولتی و مردمی را از جمله فعالیت‌های حوزه بهداشت استان در سال ۱۳۹۷ عنوان کرد.

در ادامه این نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از فعالیت‌های انجام گرفته جهت راه اندازی این مرکز سخن گفت و افزود: این مرکز با توجه به ایجاد کارگروه‌های ویژه تحقیقاتی و وجود توانمندی‌های خاص می‌تواند پیشنهاد‌های خوبی را به سیاستگذاران ارائه دهد تا براساس آن برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.

در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت : فعالیت‌های خوبی در گذشته با ایجاد مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری انجام شده که با عنوان "بهترین تجربه" توسط سازمان بهداشت جهانی مورد تقدیر قرار گرفت و این موضوع زمینه فعالیت‌های بعدی را در استان به وجود آورد که توانستیم امسال رتبه اول بیماریابی را در کشور به دست آوریم.

مرادی با اشاره به وجود اطلاعات زیادی در مراکز بهداشتی و مشاوره‌ی حوزه معاونت بهداشتی، کار تحقیقاتی بر روی این اطلاعات را برای خروجی علمی ضروری دانست و گفت: این خروجی بر اساس فعالیت علمی محققان برجسته استان است که می‌تواند قابل استفاده بوده و برای برنامه ریزی اجرایی مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به تفاوت‌های فرهنگی، اجتماعی کشورمان با سایر نقاط جهان گفت: این مرکز تحقیقاتی باید با تحلیل علمی وضعیت موجود و بررسی اپیدمیولوژیک راهکار‌های لازم را به متولیان ارائه دهد.

مرادی آگاه سازی سیاستگذاران و پی بردن آنان به اهمیت بیماری‌های رفتاری را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: ارائه اطلاعات و تحلیل علمی با توجه به وجود دانشکده‌های مختلف و محققان و سیاستگذاران زمینه توجه بیشتر به این مقوله بهداشتی، درمانی را فراهم می‌سازد.

مرکز تحقیقات بیماری‌های رفتاری با هدف بررسی بیماری‌های رفتاری شروع به کار کرد که با بهره گیری از نیرو‌های متخصص در زمینه بیماری‌های رفتاری به ویژه AIDS/HIV یکی ازتوانمندترین مراکز کشور می‌باشد و از لحاظ امکانات یکی ازمجهزترین مراکز استان با ٨٠ متر زیر بنا، ٢٠ سیستم کامپیوتری با اینترنت پرسرعت است .

 

 

انتهای پیام/د

فعالیت‌های خوبی در گذشته با ایجاد مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری انجام شده است

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.