همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٢٧.٣٥ و ٥٥.٢٨ درصد افزایش، موجب افزایش ٣٣.٦١ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شدهاند. در صد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٦، معادل ١٩.٣٢ درصد (تورم سالانه) بوده است.
بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٧ نشان میدهد که تمام استان های نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های گیلان و کردستان با ٥٨.٢٩ و ٥٧.٣٤ درصد است. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشتهاند، به طوری که استان تهران با ٧٧.٢٢ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.
در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٣٧٦.٧٥ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٣٠.٥٨ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٧.٣٥ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٢٨.٥٥، ٢٩.٠١ و ٣٦.٧١ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشتهاند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٣١.٤٧، ٢٣.٩٣ و٤١.٠٢ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.
در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٠١.٥٦ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢٣.٦٦ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥٥.٢٨ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفهدار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ١٨.٩٢ و ٢٧.٧٨ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣٢.٥٧، ٨٠.٢٨ درصد افزایش داشته است.
همچنین در گروه سایر نیز، شاخص کود در تابستان ١٣٩٧ به ٨٤٠.٦٩ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٥.١٣ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣.٢٠ درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/