وی افزود: بسیاری از تصمیم گیریها در سطح کلان و نتایج و بازخورد آن بستگی به رفتار عموم مردم دارد لذا نمیتوان نقش فرهنگی را که در میان عامه مردم جاری است نادیده گرفت.
اسحاقی تصریح کرد:اساسیترین اصل در مبحث فرهنگ عمومی ایجاد روحیه مبارزه با ضد ارزشها و ایجاد علاقه و عشق نسبت به ارزشها در جامعه است. رسانههای جمعی شامل رادیو، تلویزیون، مطبوعات و فضای مجازی به دلیل بیشترین حضور در زندگی روزمره میتوانند نقش بیشتر و الگو را داشته باشند میتوان عمیقترین مفاهیم فرهنگی را از این طریق وارد زندگی آحاد جامعه نمود.
وی گفت:مراکز آموزشی و دانشگاهها نیز از مهمترین خاستگاههای فرهنگی اند که ضرورت برنامه ریزی و جهت دهی فرهنگی از سوی مسئولان ذیربط در نهاد دانشگاه به شدت احساس میشود بر همه ماست که در هر جایگاهی و به نوبه خود فرهنگ را ابتدا تعریف، تفسیر و تبیین نماییم و در جهت نهادینه سازی آن از هیچ کوششی دریغ ننمائیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان اظهار کرد:در این راستا شورای فرهنگ عمومی در جنوب استان کرمان با برنامه ریزی و بازنگری کلیه مناسبات فرهنگی موجود در منطقه، بررسی نقاط ضعف و قوت فرهنگی و ارائه راه حلهای مناسب و کاربردی سعی نموده است در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی، کاهش آسیب ها، ساماندهی طرحها، سیاستها و برنامههای مختلف گام بردارد.
حسین اسحاقی افزود: در این خصوص میتوان به برگزاری همایش بررسی راهکارهای ارتقای فرهنگ عمومی جنوب کرمان با حضور دکتر موالی زاده دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و عضویت رؤسای طوایف و قبایل جنوب کرمان در شورای فرهنگ عمومی به عنوان ابزاری کارآمد و تأثیرگذار اشاره نمود.
وی گفت: تشکیل کمیسیونهای شش گانه، ذیل این شورا که به صورت تخصصی به بررسی همه جانبه مسائل پرداخته و با ارائه راهکارهای تخصصی در زمینه ارتقاء شاخصهای فرهنگی مشغول به کارند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان دو سال پیاپی به عنوان شورای نمونه در سطح کشور معرف و انتخاب شده است که این حاصل جدیت شورا برای رفع موانع پیش روی منطقه در تمامی ابعاد است.
انتهای پیام/ح