وی اظهار داشت: امروز برای همه روشن است که عرصه مسائل اقتصادی عرصه ای است که باید در آن حرکتی جهادی انجام شود و با فعالیت معمولی، زودگذر و روزمره گره ها باز نمی شود.
نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری گفت: ما با دشمنی مواجه هستیم که تصمیم دارد کشور ما را در رابطه با مسائل اقتصادی متوقف کند، هم اعلام می کند و هم در خزانه داری کل خود تیم های فعال را مستقر و بدون اینکه موضوع صدور بخشنامه و دستورالعمل باشد افراد آنها وارد اقدام و عمل شده و با شرکت ها و واسطه ها تماس گرفته و آنها را با تهدید از هرگونه ارتباط اقتصادی با ایران منع می کنند.
رئیسی افزود: در بخش های مختلف باید حس مقاومت، ایستادگی، ابتکار، خلاقیت، نوآوری و به پیش رفتن و متوقف نشدن در هیچ عرصه ای را در کار اقتصادی و حرکت های تولیدی در کشور دنبال کرد.
وی اظهار داشت: خصوصی سازی طی سال ها در برنامه های توسعه اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم آمده که لازمه آن گرفتن تصدی گری دولت و افزایش نقش نظارتی آن برای حرکت در مسیر توانمندسازی بخش خصوصی است.
تولیت آستان قدس رضوی حمایت از بخش خصوصی را مهم دانست و گفت: هرجا به مردم نقش داده شده آن حوزه موفقیت بوده و به مردم باید اعتماد کرد و به آنها نقش داد.
وی افزود: در جبهه موفقیت داشتیم چون با وجود ارتش و سپاه حضور نیروهای مردمی در جبهه ها تعیین کننده بود و در عرصه های اقتصادی باور کردن نقش مردم و میدان دادن به اینکه مردم کار را جلو برده و دولت نقش حمایتی داشته باشد، گره ها را باز می کند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: با تجربه ای که کشور ما بعد از 40 سال با کسب موفقیت ها در عرصه های مختلف داشته قطعا در مقابل این دشمنی ها در جنگ اقتصادی، روانی و رسانه ای دشمن هم ملت بزرگ ایران موفق می شود.
وی بیان کرد: آنچه مقام معظم رهبری در جلسات مختلف به دولتمردان فرمودند نگاه راهبردی بود و راهبردی که برای دستگاه ها تعیین کردند مسیری است که در اقتصاد مقاومتی شکل می گیرد و آرایش کشور باید متناسب با مواجه شدن با یک جنگ اقتصادی باشد.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: از بیان کلمات و واژگانی که دل مردم را خالی کند باید پرهیز شود و نوعی از انتخاب کلمات که امید واقعی به مردم بدهد.
وی گفت: امید واقعی با سخنرانی به دست نمی آید و باید اقدام و علم شود و احساس مردم این باشد که میدان داران این عرصه خود پیشتازانی هستند که گره ها را باز می کنند.
رئیسی یادآور شد: خراسان جنوبی فرهیختگانی دارد که سازمان اندیشه هستند و این استان فرهنگی است که صاحبنظران زیادی داشته که این افراد در استان های دیگر کشور هم فعال هستند و طرح آمایشی که دانشگاه بیرجند ارائه کرده نشان می دهد علم می خواهد همراه با روستا و شهر حرکت کند و دانشگاه و بازار از هم جدا نیستند و اگر پیوند بین علم و بازار باشد از آن طرف توزیع مناسب و بازاریابی مناسب داشته باشد، موثر واقع می شود.
وی گفت: باید افزایش نقدینگی در کشور به سمت تولید هدایت شود چون این افزایش نقدینگی که در کشور وجود دارد به نظر همه اقتصاددان ها مشکل جدی برای کشور ایجاد می کند و اگر تولید رونق بگیرد، بسیاری از مشکلات مردم کاهش پیدا می کند.
نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری افزود: 13 آبان یادآور روزهایی است که نشان می دهد پایداری و ایستادگی در برابر دشمن جواب می دهد و روز مبارزه با استکبار جهانی نماد این است که همه نسل ها بدانند وعده الهی برای پیروزی و ایستادگی مقابل دشمن محقق می شود و نباید بگذاریم مسئله اقتصادی زمینه تکانه هایی در جامعه باشد.
وی گفت: دشمن در جنگ سخت هشت سال با ما جنگید و موفقیتی پیدا نکرد، در جنگ نرم سال ها تلاش می کند برای اینکه با امپراطوری رسانه ای دل مردم را خالی کند و این هم جواب نداد اما فشار آوردن بر ملت را دنبال می کنند که با انسجام ملی، وحدت و یکپارچگی، اقدام براساس رهنمودهای رهبری ظرفیت خوبی است که در مقابل این تهدید ایستادگی و از این شرایط که دشمن قصد ایجاد آن را علیه ملت دارد برون رفت پیدا کنیم.
رئیسی افزود: حجم وسیعی از نیروهای کارآمد که اهل فکر و اندیشه هستند در کشور داریم و اینها سرمایه های ما هستند، مقام معظم رهبری در سفر قبل از استان شدن خراسان جنوبی به این منطقه فرمودند که اقتصاد این استان سنگ است.
وی بیان کرد: در مشهد مقدس پروژه ای را دیدم که مسئول آن توضیح می داد سنگ های این مجموعه را از فرانسه و ایتالیا آورده ایم و وقتی بهترین سنگ ها در کشور ایران است چرا باید از دیگر کشورها سنگ وارد کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما در آستان قدس آمادگی داریم و همه با همه ظرفیت هایی که دارند، وارد عرصه شوند چون دست خدا با جماعت است و کار فرهنگی، محرومان و نیازمندان و توجه به موضوع زیارت از ماموریت های محوری آستان است.
انتهای پیام/س