سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دلیل گرانی محصولات لبنی چه بود؟

باکری با بیان اینکه عدم رسیدگی دستگاه های مسئول به وضعیت کارخانجات لبنی موجب افزایش قیمت لبنیات شده است،گفت:وزارت جهاد زیر بار امضای قرارداد تحویل شیر به کارخانجات نمی رود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا باکری، دبیر انجمن لبنی کشور درباره افزایش چشمگیر قیمت فرآورده های لبنی در بازار، اظهارداشت: کارخانجات لبنی از دوم مردادماه ۹۷ به بعد، مرتبا با ستاد تنظیم بازار، سازمان حمایت، ریاست جمهوری و وزارت صنعت در حال مکاتبه هستند و با آنان مطرح کرده اند که تاثیر تغییر و تحولات ارزی کشور بر روی مواد اولیه، بسته بندی و ... چقدر است، مسئولان نیز مرتب قول رسیدگی و تامین داده اند اما این وعده ها تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.

وی اضافه کرد: برخی تامین کنندگان مواد اولیه ما، از جمله پتروشیمی ها نیز عنوان می کردند که ما قیمت ها را به حالت منطقی سابق برمی گردانیم ؛ چرا که قیمت ظروف بسته بندی ۶۰۰ تومان و در برخی موارد، حدود ۱۰۰۰ تومان افزایش یافته است. کارخانجات هم منتظر محقق شدن این وعده ها بودند اما تاکنون اتفاقی رخ نداده است.

دبیر انجمن لبنی کشور با اشاره به اینکه قیمت شیرخام نیز در دوم مردادماه امسال ۱۵۷۰ تومان تعیین شد، گفت: کارخانجات بزرگ در حال حاضر شیرخام را حداقل ۲۲۰۰ تومان خریداری می کنند ضمن اینکه کارخانجات کوچک حتی ممکن است ۲۳۰۰ تا ۲۴۰۰ تومان هم برای این کالا بپردازند.

باکری گفت: دامداران می گویند ۱۵۷۰ تومان برای ما صرف نمی کند، دلایل خودشان را دارند و شیر خام را ۲۲۰۰ تومان درب کارخانه های بزرگ تحویل می دهند، بنابراین ۶۰۰ تومان نیز قیمت شیرخام افزایش یافته، وقتی که میانگین ۱۵۰۰ تومان قیمت هرکیلوگرم مواد اولیه و بسته بندی رشد کرده این مساله بر روی نرخ فرآورده های تولیدی کارخانجات لبنی تاثیر دارد.

وی افزود: کارخانه ها مدتی تحمل کردند تا دستگاه های مربوطه رسیدگی کنند وقتی سه ماه گذشته و هیچ دستگاهی اقدامی انجام نداده است، کارخانجات نمی توانند صبر کنند تا ورشکست شوند.

باکری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش ورودی شیرخام یکی از شرکت های بزرگ لبنی، گفت: در پی این مساله، حدود ۲۰۰۰ نفر از پرسنل این شرکت بیکار شده اند، وزارت جهاد کشاورزی باید تعیین تکلیف کند.


بیشتربخوانید:افزایش قیمت محصولات لبنی، به دلیل افزایش نرخ خوراک است/گاوداری‌ها با مشکل تامین نهاده مواجه هستند 


وی افزود: وزارت جهاد اعلام کرده سالانه ۱۰میلیون و ۷۰۰ تن شیرخام در کشور تولید می شود که از این مقدار، ۸ میلیون و ۲۰۰ هزارتن به کارخانجات تحویل می شود، معنی این جمله آن است که روزانه ۲۲.۴ هزار تن شیر به کارخانجات لبنی تحویل داده می شود، ما گفتیم وزارت جهاد با کارخانجات قراردادی امضا کند و بر مبنای آن روزانه ۱۹ هزار تن شیرخام تحویل کارخانه های لبنی دهد، به هر قیمتی که می گویند.

باکری ادامه داد: اما آنها زیربار امضای قرار داد و تضمین برای تامین تناژ نمی روند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

لبنیات چرا گران شد؟/ دستگاه‌های مسئول فقط وعده دادند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.