سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرهنگ ظهیری مطرح کرد؛

تحلیلی بر خشونت نوجوانان متأثر از بازی‌های رایانه‌ای

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در پی حادثه شلیک گلوله ساچمه‌ای توسط کودک ۱۵ ساله به عابران پیاده در تهران، در تحلیلی عوارض بازی‌های رایانه‌ای خشن را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ کیوان ظهیری رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در تحلیلی در رابطه با اعتیاد کودکان و نوجوانان به انجام بازی‌های رایانه‌ای اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی، اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای را در رده مشکلات سلامت روان سال ۲۰۱۸ عنوان کرده است. بی شک این نوع بازی‌ها بر جسم و ذهن افراد به ویژه کودکان و نوجوانان تأثیرگذار هستند.

وی افزود: امروزه بازی‌های رایانه‌ای یکی از محبوبترین بازی‌ها بین نوجوانان است که بخش اعظمی از سرگرمی‌های امروزی آن‌ها را شامل می‌شود. بر اساس یک گزارش بین‌المللی، هریک از اعضای نوجوان ۶۵ درصد از خانواده‌های جهان به طور میانگین حداقل 3 ساعت در هفته، به انجام بازی‌های رایانه‌ای مشغول هستند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته ارتباط مستقیمی میان اعتیاد به بازی‌های اکشن رایانه‌ای و ارتکاب رفتار‌های خشونت آمیز وجود دارد. این نوع اعتیاد بر رفتار‌ نوجوانان در خانواده، مدرسه و محیط‌های اجتماعی تأثیرگذار است و آن‌ها را اسیر توهمات واهی می‌کند که منتج به تولید هیجانات کاذب می‌شود و روح ماجراجویی و رفتار‌های پرخاشگرانه را در وی می‌پروراند.

وی در ادامه بیان داشت: نظریه هم نشینی افتراقی که از نظریات مهم در علم جرم شناسی است بر این نکته تاکید دارد که افراد از هم نشینی با یکدیگر به نسبت مدت زمانی که در کنارهم هستند، تأثیر می‌گیرند. با توجه به اینکه امروزه خانواده‌ها به مانند سابق هم‌نشینی‌های خانوادگی ندارند و فضای مجازی و محتوا‌های آن، هم‌نشین اعضای خانواده‌ها شده است، بحث هم‌نشینی افتراقی مجازی را می‌توان مطرح کرد.

سرهنگ ظهیری تصریح کرد: امروزه بازی‌های رایانه‌ای به عنوان هم‌نشین کودکان و نوجوانان خطرات بسیاری را برای آنان به همراه دارد که مهم‌ترین آن اختلالات ناشی از آن است که به عنوان تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه نوجوانان محسوب می‌شود.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه زمان گفتگو‌ میان اعضای خانواده و نیز زمان حضور والدین به ویژه پدران در محیط خانه کاهش یافته است، فرزندان گرایش بیشتری به دنیای مجازی پیدا کرده‌اند و هم‌نشینی با بازی‌های رایانه‌ای را برگزیده اند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در پایان گفت: نظارت و کنترل بیشتر بر فرزندان، جایگزینی تفریحات سالم و ورزش و همراه بودن با آن‌ها و دورکردن فرصت‌های جرم قطعا از مولفه‌هایی است که خشونت ورزی متاثر از اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای را از آنان دور خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: پلیس فتا ، فضای مجازی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.