سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازگاری با کم آبی نیازمند شناسایی منابع جدید آب آشامیدنی

مشاور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: برای سازگاری با کم آبی باید به فکر شناسایی ذخایر جدید آب آشامیدنی باشیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، امید آزادی جو افزود: برای سازگار شدن با شرایط کم آبی، فقط کنترل منابع آب کنونی کافی نیست بلکه باید ذخایر و مناطق دارای ظرفیت آب آشامیدنی را شناسایی و از آلودگی محافظت کرد.

وی با اشاره به برنامه‌هایی که برای صیانت از منابع آب آشامیدنی تدوین شده است، بیان کرد: این برنامه‌ها با اولویت قرق چاه‌های آب آشامیدنی و بستن چاه‌های غیرمجاز در محدوده ۵۰۰ تا دو هزار متری این چاه‌ها، یکی از تکالیف وزارت نیرو برای تامین آب است.

مشاور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: اکنون ۱۴۰ حلقه چاه آب آشامیدنی برای تامین آب شهری و روستایی در این استان فعال است که سالانه ۱۴ میلیون مترمکعب آب از آن‌ها برداشت می‌شود.

آزادی جو ادامه داد: در شهرستان دشتستان در حریم دو هزار متری چاه‌های آب آشامیدنی نزدیک به هزار حلقه چاه مجاز و غیر مجاز با مجموع تخلیه ۵۹ میلیون مترمکعب آب وجود دارد.

وی تصریح کرد: برای ساماندهی حریم چاه‌های آب آشامیدنی باید همه چاه‌های غیرمجاز پر، برداشت از چاه‌های مجاز تعدیل و الگوی کشت نیز به صورت کامل اجرا شود.

آزادی جو گفت: شناسایی مناطقی از آبخوان‌های آبرفتی و آهکی با توان تامین آب آشامیدنی و تعیین حدود محافظتی و قرق این ذخایر، به منظور جلوگیری از تجاوز به حریم آن‌ها و همچنین انجام عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی با هدف مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرایط کم آبی در استان بوشهر ضروری است.

انتهای پیام/ک

ضرورت شناسایی منابع جدید آب آشامیدنی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.