از ۲۱ نفر حاضر در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران، رسول کشت پور با 14 رأی, عباس آخوندی و پیروز حناچی با 11 رأی, غلامرضا انصاری و کامل تقوی نژاد با 10 رأی به عنوان گزینههای نهایی شهرداری تهران انتخاب شدند.
در گزارش زیر به بررسی سوابق این پنج گزینه برای شهرداری تهران میپردازیم.
رسول کشت پور در رزومه خود سابقه بیش از ۱۵ سال فعالیت مستمر مدیریت شهری با عنوان شهردار در شهرهای مختلف استان تهران و ارومیه را دارد.
وی در حال حاضر مسئولیت شهرداری منطقه ۲ تهران را برعهده دارد.
رسول کشت پور مدتی عهده دار سمت مشاور عالی سازمان و رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری کیش و همچنین رئیس هیئت مدیره شرکت پارس سازه تامین، وابسته به شرکت شستا بوده است.
گفتنی است، كشت پور دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی و فوق دیپلم حقوق است.
عباس آخوندی
عباس آخوندی وزیر مستعفی دولت روحانی است که در سال 61 و در حالی که تنها 25 سال داشت، معاون سیاسی وزیر کشور شد و به مدت 4 سال هم در این مسئولیت فعالیت کرد.
وی از سال 72 تا 76 وزیر مسکن و شهرسازی دولت هاشمی رفسنجانی، و از سال 92 تا 97 هم وزیر مسکن و شهرسازی حسن روحانی بود.
طی چند ماه گذشته اختلاف آخوندی با رئیس جمهور موجب جدایی او از دولت و استعفا از وزارت راه و شهرسازی شد.
وی دوره دکترای خود را در انگلیس گذرانده و دارای مدرک اقتصاد سیاسی است.
آخوندی باجناغ حجت الاسلام ناطق نوری است و در جریان انتخابات 88 هم مشاور میرحسین موسوی بوده است.
دوران آخوندی یادآور مرگ و میرهای دسته جمعی و دلخراشی است که برخورد قطار سمنان- دامغان، سقوط هواپیما تهران یاسوج و حادثه آتش سوزی کشتی سانچی از آن دست هستند.
از مزخرف خواندن مسکن مهر تا برخورد خشونت آمیز با یک خبرنگار هم از جمله حواشی به یادگار مانده در آخرین دوره مسئولیت آخوندی است.
آخوندی در سالهای اخیر سه مرتبه از سوی نمایندگان مجلس مورد استیضاح قرار گرفت. سوم ۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱ اسفند ۱۳۹۵ و ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ که در نهایت آخوندی خودش از مسئولیت کناره گیری می کند.
هفته پیش تعدادی از اعضای شورای شهر تهران در خانه وارطان در خیابان طالقانی به دیدار آخوندی رفته و در رابطه به شهردار شدن او به گفتگو پرداختند.
همزمانی استعفای آخوندی با چالش انتخاب شهردار تهران، در شرایطی که او با سه استیضاح حاضر به کناره گیری نشده بود، موضوعی قابل بحث است که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.
پیروز حناچی
پیروز حناچی که اکنون معاون شهرسازی شهرداری تهران است، تحصیل کرده و مدرس رشته شهرسازی است و پیش از این هم برای شهردار شدن کاندید شده بود که به اعتقاد کارشناسان علیرغم داشتن شایستگی لازم، به خاطر نداشتن روابط حزبی از شهردار شدن باز ماند.
وی پیش از این معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران بود که با روی کارآمدن افشانی در شهرداری تهران، ایرج معزی یار گرمابه و گلستان افشانی، سکان دار معاونت فنی شد و حناچی به معاونت شهرسازی کوچ داده شد.
حناچی در فاصله سال های 80 تا 84 معاون معماری و شهرسازی وزارت راه بوده است.
وی با حکم روحانی، به عنوان یکی از چهار عضو حقیقی شورای عالی میراث فرهنگی کشور منصوب شده است.
غلامرضا انصاری عضو سابق شورای شهر تهران متولد ۱۳۳۵ و هم اکنون ساکن تهران است و سابقه نمایندگی یک دور مجلس شورای اسلامی را داشته است. همچنین در مازندران نیز در دورهای به عنوان استاندار خدمت کرده است.
انصاری هم اکنون عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی است.
کامل تقوی نژاد
حزب اعتماد ملی که در شورای پنجم جایی برای خود بازکرده، «کامل تقوی نژاد» را که یکی از اعضای این حزب است، به عنوان شهردار بعدی تهران انتخاب کرده است.
هنوز به صورت رسمی هیچ نامی از طرف اعضای اصلی اعتماد ملی به عنوان گزینه شهرداری تهران مطرح نشده است، اما از آنجایی که افشانی هم به عنوان یکی از اعضای اعتماد ملی با حمایت آنان شهردار شد، بعید نیست که اعتماد ملی این بار هم گزینه خود را بر کرسی شهرداری تهران بنشاند.
کامل تقوی نژاد در حال حاضر رئیس اداره امور مالیاتی است و پیش از این مدیر عامل بانک سپه بوده است. با توجه به فعالیتهای اقتصادی تقوی نژاد، این امکان وجود دارد که استدلال حزب اعتماد ملی برای معرفی او، شرایط مالی شهرداری به عنوان بزرگترین چالش آن باشد.
انتهای پیام/
بلابهدور
هرکسیباشه،ولیاینشخصنباشه.
سومین شهردار برتر جهان
دکتر قالیباف
دیگه انتخابات و رای گیری واسه چیه
خدا خودش کمک کنه موقع رای گیری شایسته ترین انتخاب بشه
قالیباف
تموم بشه بره
آخوندی در دو مورد استیضاح خود در مجلس نشان داده است در اجماع رای دیگران بنفع خود مهارت فوق العاده ای دارد ؟؟ مهارت ایشان دارندگی و همراه سازی است.
دمتون گرم، فقط عکس آخوندی (:
دکتر عباس آخوندی
دکتر علی ربیعی
گزینه های عالی شهرداری تهران
اما هم کامله و هم تقوی داره و میتونه شهرداری را مقل واحدهای تولیدی تعطیل کنه
عاقبت رای لیستی و تکرار کردن
نمایند مجلس زن داریم،توی بعضی از کشورها رئیس جمهور زن داریم