مواد لازم:
۳ قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی
یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۶۵۰ گرم سیب زمینی
۴ پیمانه گل کلم خردشده
یک قاشق غذاخوری فلفل خرد شده
۲ قاشق چای خوری زردچوبه
نصف قاشق چای خوری زیره سبز
نصف پیمانه نخودفرنگی پخته (دلخواه)
یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینیها را پوست بکنید و به صورت قطعات مکعبی درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.
۲. یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست کنده و رنده کردهاید داخل روغن بریزید.
۳. حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید.
۴. سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و چنددقیقه تفت بدهید تا شروع به نرم شدن کند.
۵. گل کلم را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک، به مواد درون تابه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید و هرچند دقیقه یک بار هم بزنید.
۶. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود.
۷. اگر میخواهید از نخودفرنگی استفاده کنید، آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.
۸. خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مد نظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته: میتوانید به جای رنده کردن زنجبیل، از پودر آن هم استفاده کنید، ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک گل کلم و سیب زمینی میدهد. میتوانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/