سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمبود وزن یا اضافه وزن، کدام برای سلامتی بدتر است؟

گروهی از محققان انگلیسی به ارزیابی چگونگی ارتباط شاخص توده بدنی با افزایش خطر مرگ به طور کلی و تحت تاثیر عوامل مختلف پرداختند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گروهی از محققان انگلیسی اظهار داشتند: پایین و بالا بودن شاخص توده بدنی (BMI) با خطر فزاینده مرگ و میر ناشی از عوامل مختلف مرتبط است.

در این بررسی گروهی از محققان انگلیسی به ارزیابی چگونگی ارتباط شاخص توده بدنی با افزایش خطر مرگ به طور کلی و تحت تاثیر عوامل مختلف پرداختند. در این مطالعه مجموعا ۳.۶ میلیون نفر و ۳۶۷ هزار و ۵۱۲ مورد فوتی مورد بررسی قرار گرفت.
شاخص توده بدنی بر اساس میزان وزن و قد هر فرد بدست می‌آید. مقدار BMI بین ۲۱ تا ۲۵ کیلوگرم بر متر مربع با پایین‌ترین خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و سرطان همراه است. به طور کلی، پایین و بالا بودن این شاخص موجب افزایش خطر مرگ می‌شود.

در افراد مبتلا به چاقی که شاخص توده بدنی آنان ۳۰ یا بالاتر است، طول عمر در مردان و زنان به ترتیب ۴.۲ و ۳.۵ سال کاهش پیدا کرده و خطر مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری‌های قلبی بیشتر است.

همچنین پایین بودن شاخص توده بدنی موجب افزایش خطر مرگ و میر ناشی از عوامل مختلف از جمله بیماری قلبی - عروقی، تنفسی، زوال عقل، آلزایمر و خودکشی می‌شود.

یکی از محققان این مطالعه گفت: در این بررسی به ارتباط حائز اهمیتی بین شاخص توده بدنی و بیشترین عوامل مرگ و میر پی بردیم که تاکید کننده ارتباط این شاخص با انواع بیماری‌هاست.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کمبود و افزایش وزن هر دو کشنده هستند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.