سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش بی‌سابقه صادرات تسلیحات و تجهیزات نظامی روسیه ­

آژانس صادرات تسلیحات روسیه اعلام کرد در سال ۲۰۱۸ برای بیش از ۴۰ کشور تجهیزات نظامی تامین کرده و بیش از ۱۱۰۰ قرارداد به مبلغ کلی حدود ۱۹ میلیارد دلار به امضا رسانده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، روزوبورون اکسپورت، آژانس صادرات تسلیحات روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد در سال ۲۰۱۸ برای بیش از ۴۰ کشور سلاح و تجهیزات نظامی تامین کرده و بیش از ۱۱۰۰ قرارداد به مبلغ کلی نزدیک به ۱۹ میلیارد دلار امضا کرده است که به میزان یک چهارم از ارقام مربوط به سال پیش بیش‌تر بوده است.

این آژانس که به شرکت روستک (Rostec) تعلق دارد، به مناسبت هجدهمین سالگرد تاسیس خود آماری از فعالیت‌هایش را از زمانی که تاسیس شده است، ارائه کرد. روزوبورن اکسپورت در مدت ۱۸ سال به یکی از قدرت‌های جهانی در زمینه تامین تسلیحات و تجهیزات نظامی تبدیل شده و به سطح بی سابقه‌ای دست یافته است.

سرگئی چمزوف، مدیرکل روستک در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی روزوبورن اکسپورت منتشر شد، اعلام کرد امروز روسیه دومین جایگاه جهانی را در زمینه همکاری فناوری نظامی اشغال کرده است. دفترچه سفارش‌های روزبورون اکسپورت از ۵۰ میلیارد دلار فراتر رفته است و حجم کلی تحویل تسلیحات آن از ۱۵۰ میلیارد دلار بیشتر شده است.

الکساندر میخیف، مدیرکل روزوبورن اکسپورت معتقد است ارقام سال جاری نیز اهمیت دارند و اثبات می‌کنند این آژانس به تقویت مواضع خود در بازار جهانی ادامه می‌دهد.

وی همچنین اعلام کرد: "مدت زیادی نیست که ما مهم‌ترین قرارداد تاریخ شرکت خود را برای تامین سامانه دفاعی اس ۴۰۰ با هند منعقد کرده ایم. در کل، در سال ۲۰۱۸ ما به بیش از ۴۰ کشور در جهان تسلیحات و تجهیزات نظامی تحویل داده ایم. در همان مدت بیش از ۱۱۰۰ قرارداد به ارزش کلی نزدیک به ۱۹ میلیارد دلار امضاء کرده ایم که به میزان یک چهارم در مقایسه با آمار سال پیش افزایش یافته است."

بر اساس این بیانیه، روزوبورن اکسپورت در سال جاری کاتالوگ تولیدات خود را گسترش داده است و به بهبود فعالانه تجهیزات نظامی جدید خود در بازار جهانی به ویژه سامانه‌های ضد هوایی وایکینگ و تور ۲، تانک‌های سبک شناور اسپروت-اس دی ام ۱، ناو‌های طرح کاراکورت و سارسار و همچنین هواپیما‌های سوخت رسان ایلوشن-۷۸ ام کا-۹۰ آ و هواپیما‌های حمل و نقل نظامی ایلوشن-۷۶ ام دی-۹۰ آ ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۱ آبان ۱۳۹۷
ایران هم باید این کار را بکند مخصوصا برای جبهه مقاومت. مثلا به آنها اسلحه بدهد و در عوض چیزی که آنها می توانند صادر کنند دریافت کند. چرا به یمن هواپیما صادر نمی کنیم تا سعودی جرات حمله نداشته باشد.