وی افزود: در این زمینه تهیه دستورالعملی مشترک از سوی سازمان موجب استاندارد و یکسان بودن عملکرد در کل کشور خواهد شد.
پناهنده با اشاره به اقدامات اجرایی اداره کل در این خصوص یادآور شد: در نیمه نخست امسال 18 هزار و 517 تابلوی اخباری و انتظامی، 9 هزار و 709 تابلوی اطلاعاتی و 2 هزار و 628 بازتاب ایمنی و استوانه ای در محورهاي مواصلاتي استان نصب و تعمیر شد.
مدیرکل راهداری استان همدان ادامه داد: در این مدت همچنین سرویس و نگهداری 11 هزار و 479 کیلومتر چراغ های مه شکن و سرویس و نگهداری 772 دستگاه چراغ های چشمک زن انجام شده است.
مصطفی پناهنده در ادامه با اشاره به تصادفات انجام شده در محورهای مواصلاتی استان بیان داشت: درصد تصادفات واژگونی نسبت به کل تصادفات در استان 47 درصد است که سرعت غیر مجاز و عدم توجه راننده به جلو از مهمترین علل آن است.
وی افزود: ارسال پیام ثبت و جریمه تخلف سرعت غیرمجاز هنگام عبور از محل های نصب دوربین های ثبت سرعت به رانندگان در همان لحظه وقوع تخلف، تأثیر بازدارنده ای برای تکرار تخلفات مشابه دارد که این موضوع باید در دوربین های ثبت تخلف سرعت انجام شود.
سرپرست اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان نیز در این نشست به بازنگری مجدد برای بررسی صلاحیت ترافیکی کارگاه ها و کارخانه های موجود(قدیم و جدید) در حاشیه راه ها با در نظر گرفتن عوامل خطرساز در بروز تصادفات اشاره و خاطرنشان کرد: باید نسبت به اصلاح موارد نامناسب و حادثه خیز با همکاری پلیس و سایر دستگاه های مرتبط اقدام شود.
مصطفی وصالی ابراز داشت: با توجه به تأثیر بهتر و مناسب تر خط کشی های ترافیکی در رانندگی به خصوص در هنگام شب با بررسی نسبت به جایگزین کردن خط کشی ها با تابلوها در طول محورهای مواصلاتی و در موارد قابل جایگزین نیز اقدام شود.
انتهای پیام/ د