به شما پیشنهاد میکنیم که برای فرزندان خود که در غذا خوردن، زیاد بهانه گیری میکنند یک بار اسنک را امتحان کنید، به شما این اطمینان را میدهیم که فرزند عزیز شما از این غذای لذیذ و خوشمزه استقبال خواهد کرد. در این مطلب قصد داریم دستور تهیه اسنک مرغ با قارچ را به شما آموزش دهیم، پس تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.
مواد مصرفی دستور تهیه اسنک مرغ با قارچ
۳ عدد سینه مرغ
۴۰۰ گرم قارچ
یک عدد پیاز متوسط
۲ عدد فلفل دلمهای متوسط
۱۲ عدد نان تست تازه
پنیر پیتزا به میزان لازم
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان مناسب
پودر آویشن و زرد چوبه به میزان مناسب
توجه: این مواد برای ۶ نفر در نظر گرفته شده است، شما میتوانید بر حسب تعداد نفرات مقدار آن را تغییر دهید.
مراحل دستور تهیه اسنک
۱. سینههای مرغ را داخل قابلمه بگذارید تا آب پز شوند، بعد از سرد شدن آنها را ریش ریش کنید.
۲. پیاز رنده شده و زرد چوبه را داخل ماهی تابهای که از قبل در آن روغن ریخته اید بریزید و تفت دهید.
۳. فلفل دلمهای خرد شده را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید تا کمی پخته شود.
۴. قارچهای حلقه شده را داخل ماهی تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سرخ و نرم شوند.
۵. آبلیمو، فلفل، نمک و پودر آویشن را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
۶. مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شوند سپس زیر حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
۷. رو یک لایه نان تست کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس یک لایه از مواد را روی آن بریزید و مجدداً کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد نان تست دیگری روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا خود را بگیرد، سطح بالای نان تست را کمی به روغن آغشته کنید. تمامی اسنکها را به همین شیوه آماده کنید.
۸. ساندویچ ساز را روشن کنید و کمی سطح داخل آن را روغنی کنید و اسنکها را به ترتیب داخل آن بگذارید، سپس در ساندویچ ساز را ببندید.
۹. بعد از چند دقیقه که اسنکها کمی برشته شدند آنها را از داخل ساندویچ ساز بیرون بیاوردید و داخل ظرف مورد نظر خود بچینید و با سس مورد علاقه خود سرو کنید.
نکات مهم در دستور تهیه اسنک
اگر دستگاه ساندویچ ساز در منزل نداشتید میتوانید از تستر یا فر استفاده کنید.
برای خوشمزهتر شدن اسنک میتوانید آن را با سس خردل سرو کنید.
اگر به جای مرغ در دستور تهیه اسنک از کالباس استفاده کردید نیازی به سرخ کردن و آب پز کردن آن نمیباشد میتوانید آن را در مرحله آخر به مواد اضافه کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/
اسنک مرغ و قارچ؛ مخصوص دورهمیهای دوستانه