وی افزود: اگر قوه مجریه و قوه مقننه به طور خاص در بازار مسکن ورود نکنند و سیاستهایی که در همه کشورها در زمان رکود برای صنعت ساختمان اجرایی میشود را در کشور اجرا نکنند، با مشکلات جدی در بحث صنعت ساختمان مواجه خواهیم شد.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن تصریح کرد: اگر چنین اقداماتی از سوی دولت و مجلس انجام نگیرد باید شرایط سختی را در حوزه صنایع استراتژیک مانند صنعت ساختمان متحمل شویم و این موضوع به صلاح کشور و مردم نیست.
پورحاجت با بیان اینکه باید شرایط به شکلی فراهم شود تا همگرایی میان بخش تولید، مجلس و دولت به وجود آید، عنوان کرد: تجربه ثابت کرده است که در انتهای رکود شاهد سونامی افزایش قیمتها خواهیم بود و باید به این مساله توجه کرد و مراقب باشیم تا چنین شرایطی در کشور ما رقم نخورد.
وی ادامه داد: بهبود شرایط کسب و کار برای بخش تولید بسیار موثر خواهد بود و باید در این زمینه گامهای اساسی برداشته شود. در این راستا باید مشکلات تولید احصا شود و سپس در جهت حل آنها برنامهریزی و راهحلهای خوب ارائه شود.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن خاطرنشان کرد: در شرایطی که ریسکپذیری سرمایهگذاری در بخش صنعت ساختمان کشور در مقایسه با سایر بخشها پایینتر است، باید از این صنعت به طور ویژه حمایت شود تا شاهد رشد این بخش در کشور باشیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/