محمدعلی صادقی از تولید 20 هزار و 580 تن گوشت مرغ صنعتی طی نیمه نخست امسال در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: طی این مدت بالغ بر 11 میلیون و 291 قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.
وی با اشاره به بهبود قابل ملاحظه شاخص های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان عنوان کرد: طی سال های اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیه های استانی، استفاده از جوجههای درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیرههای تولید گوشت مرغ سبب شده شاخص های پرورش مرغ گوشتی در استان بهبود قابل توجهی داشته باشند.
انتهای پیام/ن