سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش سطح زیرکشت گندم و افزایش بهره وری دراستان کرمان

ریس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: سطح زیرکشت گندم درشمال کرمان از ۵۵ هزار هکتار به ۳۵ هزار هکتار رسیده است و دربرنامه داریم که این سطح را به ۲۰ هزار هکتار برسانیم.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: دراستان کرمان در حوزه کشاورزی مشکلات و البته استعداد‌های به ویژه در جنوب استان وجود دارد.

وی به شرایط آب و هوایی خاص در جنوب استان اشاره کرد و افزود: این شرایط آب و هوایی در کشور برای تولید چند محصول بی‌نظیر است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه صرفا تولید چند محصول در استان بازار را دچار مشکل می‌کند گفت: در شمال استان کرمان محصولات کشاورزی باغی را داریم که عرضه این محصولات مبتنی بر بازار است.

وی با اشاره به اینکه در شما استان محصولات باغی ما عموما گردو، پسته، مرکبات است بیان کرد: محصولات باغی ما در شمال توسعه پیدا نکرده و میزان محصولات تولید شده بازار خود را دارد.

سعیدی با بیان اینکه تولید گلابی صادراتی در کرمان در حال اجرا و برنامه‌ریزی است عنوان کرد: هر ساله تولید سه محصول سیب‌زمینی، گوجه و پیاز بازار را در سطح استان دچار چالش و دغدغه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کرمان دومین استان گلخانه‌ای در کشور است و تلاش زیادی برای توسعه گلخانه‌ها در استان شده است افزود: متاسفانه در جنوب استان کرمان برای صادرات محصولات نه سیستم ریلی داریم و نه سیستم هوایی.

وی با اشاره به اینکه منابع آبی ما در اختیار فرد است و در بحث آب، زمانی بهره‌وری بالا می‌رود و کاشت ما مبتنی بر بازار می‌شود که در این حوزه ابزاری در اختیار داشته باشیم افزود: تا زمانی که چاه‌ها غیرمجاز کشاورزی کنترل و کنتور حجمی نصب نشود نمی‌توان عملا کاری انجام داد.

سعیدی با بیان اینکه کرمان یک چهارم باغات کشور در استان کرمان است عنوان کرد: کشاورزی باغات اقتصادی بوده و مصرف آب کمتری دارند.

وی با اشاره به کاشت محصولات زراعی در شمال استان کرمان گفت: محصولات زراعی اصلی ما در شمال استان گندم، جو، ذرت و یونجه است که به شدت مورد نیاز بازار است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان افزود: ما درمیزان تولید محصول گندم در استان تغییری نداشتیم چرا که دانش را وارد کار تولید گندم کردیم.

وی با اشاره به توسعه کاشت گل‌محمدی، زعفران، زرشک و گیاهان دارویی در استان کرمان عنوان کرد: کاشت زعفران در استان اقتصاد را متحول کرده چرا که ۹۰ درصد محصول زعفران صادراتی، بسیار کم حجم و اقتصادی است.
انتهای پیام/ی

درمیزان تولید محصول گندم در استان کرمان تغییری نداشتیم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.