وی با اشاره به کنترل بیماریهای واگیر و غیرواگیر در مرزها، افزود: تاکنون بالغ بر ۹ هزار و ۵۳۱ نفر از خدمه موکبها و بالغ بر ۵۰ هزار نفر از زائرین آموزشهای بهداشتی لازم را دیده و نظارتهای دقیقی بر تهیه، پخت و توزیع غذا در مرزها و مسیر حرکت انجام میشود.
کولیوند بیان کرد: در ورودیها در مرزهای شرقی کشور نیز موضوع ورود اتباع و کنترل بیماریهای واگیر و غیرواگیر انجام میشود.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه هماهنگی مناسبی بین وزارت بهداشت ایران و عراق برای برگزاری مراسم اربعین وجود دارد، اظهار کرد: این هماهنگیها بین دو کشور در قالب کارگروه مشترک انجام میشود، متخصصین بهداشت ایران همراه با متخصصین بهداشت عراق، تمام موکبها را کنترل میکنند، همچنین تمام بیمارانی که در عراق بستری میشوند، رصد و پایش شده و به محض پایداری به کشور منتقل میشوند.
کولیوند خطاب به زائرین گفت: زائرین اربعین اولا نسبت به غذا باید دقت کنند و معمولا سبزیجاتی که نشسته است را میل نکنند، همچنین اگر علائم تب یا گوارشی پیدا کردند به مراکز درمانی مراجعه کنند. ضمن مدیریت سفر در هنگام برگشت، باز هم اگر علائم بیماری مشاهده کردند به همکاران ما مراجعه کنند. هرچند کنترلها توسط همکاران بهداشت و درمان انجام میشود.
وی اظهار کرد: دارو و تجهیزات پزشکی و امکانات لازم به میزان کافی در مناطق مرزی وجود دارد و باید از همکارانی که در این مناطق حاضر هستند تشکر کرد.
انتهای پیام/