وی مشکلات اساسی شهرداری همدان را عوامل بیرونی نه درونسازمانی برشمرد و افزود: این عوامل مشکلساز تنها به شهر همدان هم اختصاص ندارد و متأسفانه مجموعه را مجاب میکند که محدودتر پیش برویم.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه نمیتوانیم سقف بودجه را افزایش دهیم، بیان کرد: بر اساس تورم به وجود آمده باید عملیات اجرایی و یا آغاز به کار تعدادی از پروژههای جدید را محدود کنیم؛ زیرا در صورتی که نقطه به نقطه شهر را برای اجرای طرحهای شهری تخریب کنیم، نارضایتی عمومی را به دنبال خواهد داشت و از طرفی موجب ناکارآمدی پیمانکاران خواهد شد.
عسگریان با اشاره به معضلات پروژههای نیمه کاره در شهر، معتقد است: افزایش تعداد پروژههای نیمهتمام عمرانی در شهر به دلیل محدودیت منابع مالی و سپری شدن عمر مفید این طرحها قبل از بهرهبرداری، به چالش جدی به همراه نارضایتی مردم و از دست رفتن صرفه اقتصادی این طرحها، تبدیل خواهد شد؛ بنابراین طرحهای شهری باید مقتدرانه به مرحله اجرا برسند.
وی با بیان اینکه یکی از ملاکهای آبادانی هر منطقه به پروژههای عمرانی آن باز میگردد، افزود: البته این مهم به طرحها و پروژههایی نسبت داده میشود که به بهره برداری میرسند؛ در غیر این صورت کلنگزنی و عدم اتمام پروژهها و درگیر شدن آن در دورههای متعدد زمانی، نه تنها شاخص مناسبی برای توسعه و آبادانی و عمران شهری به شمار نمیرود؛ بلکه نمودی از بی برنامگی و ابعاد متزلزل منابع مالی است.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان گفت: در چنین شرایطی، اولویتبندی پروژهها برای بهره برداری، پرهیز از کلنگزنی طرحهای جدید بیشتر تا زمان به ثمر نشستن پروژههای پیشین و البته اتخاذ تدابیر مؤثر به منظور تکمیل طرحهای گذشته، ضرورتی است که نمیتوان به سادگی از آن گذشت.
انتهای پیام/