سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار جو بایدن درباره عواقب اختلاف نظر گسترده مقامات آمریکا

معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا با اشاره به موضوع ارسال بسته‌های انفجاری برای مقامات حزب دموکرات، خواستار تلاش برای کاهش فضای اختلاف‌آمیز میان مقامات سیاسی شد.

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری هیل، جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا اعلام کرد امیدوار است سران سیاسی این کشور به دنبال موضوع ارسال بسته‌های انفجاری در این هفته، از لفاظی و جو اختلاف نظر میان خود بکاهند.

معاون سابق باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا، که خود یکی از سران حزب دموکرات است که بسته انفجاری برای او ارسال شده، گفت که برای اجرای قانون همه حقایق لازم در اختیار نیست اما او امیدوار است این حوادث ( بسته های انفجاری) یک زنگ هشدار باشد برای اینکه نشان دهد کشور نیاز به اتحاد همه دارد.

بنا به گزارش ان بی سی نیوز، بایدن در سخنرانی در دانشگاه ایالتی در نیویورک اعلام کرد: امیدوارم اتفاقات اخیر، ارسال بمب برای سران آمریکایی، باید باعث بیداری همگان شود و ما بار دیگر با هم متحد شویم.

معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه اظهاراتش اعلام کرد رسانه دشمن مردم نیست و مهاجران حیوان نیستند. امیدوارم تمامی سران سیاسی ما برای کاهش جو اختلاف نظر اجتماعی خود با همدیگر همکاری کنند و ایمان دارم که آنها می‌توانند اینکار را انجام دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی انتخاباتی چهارشنبه شب خود این اقدام را محکوم کرد. او ارسال بسته‌های مشکوک را اقدامی تروریستی دانست و تاکید کرد عوامل چنین اقداماتی باید مجازات شوند اما در عین حال گفت خود را در این رابطه مسئول نمی‌داند.

اف‌بی‌آی روز گذشته فردی به نام «سزار سایوک» 56 ساله را به عنوان مظنون اصلی ارسال بسته‌های انفجاری برای مخالفان ترامپ دستگیر کرد. رسانه‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند صفحه فیس‌بوک او پر از تصاویری است که او را در جمع حامیان ترامپ نشان می‌دهند. مقامات آمریکایی می‌گویند در صورتی که «سزار سایوک» در این رابطه گناهکار شناخته شود، ممکن است دست‌کم به چهل سال زندان محکوم شود.

اواخر هفته گذشته دست‌کم برای ۱۰ مقام برجسته دموکرات از جمله باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، و هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۱۶، و چند چهره منتقد دیگر، بسته‌های پستی مشکوک ارسال شد اما کاخ سفید وجود هرگونه ارتباط بین ارسال این بسته‌های انفجاری و دونالد ترامپ را رد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا ، تروریسم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.