این دکترای آموزش پرستاری درباره علائم بالینی عفونت ادراری، گفت: علائم بالینی این نوع عفونت بستگی به عضو درگیر داشته و سوزش و تکرر ادرار، احساس فوریت در دفع ادرار و گاه تب و درد از شایعترین علائم این اختلال است.
بیشتر بخوانید: نگاهی به علائم عفونت کلیه و اصلی ترین عامل آن عفونت مثانه
روددهقان افزود: در بسیاری از موارد، سوزش ادرار به دلیل کمآبی بدن رخ میدهد و با خوردن چند لیوان آب برطرف میشود، در صورتی که سوزش ادرار با سایر علائم همراه بود یا با افزایش آب مصرفی برطرف نشد به فکر عفونت ادراری باشید.
وی ادامه داد: برای اینکه به دردسر پس از عفونتهای ادراری گرفتار نشوید باید بهداشت فردی خود را حفظ کنید. حتما هر روز مقدار کافی مایعات بنوشید، سعی کنید در هنگام ادرار کردن، مثانه خود را بطور کامل خالی کرده و از نگه داشتن ادرار در داخل مثانه خودداری کنید.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: عدهای به دلیل وسواس زیاد، در طول سفر کمتر از سرویس بهداشتی عمومی استفاده میکرده و مثانه خود را به موقع خالی نمیکنند که این کار ابتلا به عفونتهای ادراری را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید: آیا استخر رفتن موجب بروز عفونت ادراری در بانوان میشود؟
روددهقان یادآوری کرد: اگر با وجود همه این مراقبتها به علائم بیماری دچار شدید، توجه داشته باشید که باید به پزشک مراجعه کنید؛ در این مواقع حین تخلیه مثانه، ریختن آب گرم روی این قسمت بخشی از درد و سوزش را تسکین میدهد؛ همچنین توجه داشته باشید، در این شرایط از مصرف نوشیدنیهای گازدار و غذاهای تند و پر ادویه اجتناب کنید.
انتهای پیام/