وی اضافه کرد: کانادا، انگلستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان و عراق از جمله کشورهایی است که اتباع آنها تقاضای ذخیره سازی خون بندناف نوزادان خود را در ایران داشته اند.
مزدگیر بیان کرد: علاوه بر مراکز داخل کشور، 2 مرکز در اربیل عراق و مسقط عمان نیز به نمایندگی از شرکت رویان، خون بند ناف متقاضیان را جمع آوری و ذخیره می کنند.
مدیر توسعه محصولات و خدمات شرکت فناوری بن یاختههای رویان کشور ادامه داد: هزینه نگهداری خون بندناف برای ایرانیان در استان های مختلف کشور حدود 32 میلیون ریال / سه میلیون و 200 هزار تومان/ است و سالانه 140 هزار تومان هم به عنوان هزینه نگهداری دریافت می شود.
مزدگیر اضافه کرد: البته این رقم به صورت اقساطی نیز از متقاضیان نگهداری خون بند ناف دریافت می شود.
بیشتربخوانید:سلولهای بنیادی به کمک شیمیدرمانی میآیند/ نویدى تازه براى بیماران سرطانى
وی با بیان اینکه هزینه نگهداری خون بندناف برای اتباع دیگر کشورها رقم بالاتری است، افزود: این میزان به حدود یکهزار و 700 دلار می رسد ولی همین مقدار نیز بسیار کمتر از هزینه نگهداری در دیگر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی است.
مدیر توسعه محصولات و خدمات شرکت فناوری بن یاختههای رویان کشور اضافه کرد: ذخیره سازی خون بندناف در سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته و تقاضاهای مردم برای این امر چندین برابر شده است.
وی بیان کرد: به موازات افزایش تقاضا ظرفیت نگهداری خون بندناف نیز در کشور افزایش یافته و به بیش از 200 هزار مورد رسیده که حدود 2 برابر ذخیره های موجود است.
مدیر توسعه محصولات و خدمات شرکت فناوری بن یاختههای رویان کشور ادامه داد: خون بندناف می تواند در درمان 80 نوع بیماری از جمله بیماری هایی با مبنای خونی و عصبی مورد استفاده قرار گیرد و تاکنون بیش از 100 نفر از این امکان برای درمان استفاده کرده اند.
مزدگیر گفت: میزان موفقیت استفاده از خون بندناف برای درمان بیماری های خونی در کشور حدود 70 درصد و بسیار بیشتر از پیوند مغز استخوان است و این امر می تواند در ترغیب خانواده ها به ذخیره این خون موثر باشد.
به گزارش ایرنا شرکت فناوری بن یاختههای رویان کشور با هدف تجاری سازی پژوهش های موسسه رویان از حدود 10 سال پیش آغاز به کار کرد و در حال حاضر در همه استان های کشور نمایندگی دارد.
از نظر علمی نمونه خون بندناف فریز شده در منفی 196 درجه سانتیگراد تا 20 سال قابل نگهداری است ولی آمارهای جهانی بهترین زمان استفاده از نمونه را در پنج سال اول بعد از فریز اعلام میکند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/