وی بیان کرد: تعداد زائران مراجعه کننده به موکب ها به ویژه در مریانج و جورقان روزانه هزاران نفر است و به تمامی آنها خدماتی چون محل خواب و غذای گرم و ارائه می شود.
سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان اضافه کرد: در بحث اسکان اضطراری در همدان 80 نقطه شناسایی شده و ظرفیت و راه ها مشخص شده است و همچنین برای آمادگی بیشتر به زودی در این فضل مانور اسکان اضطراری خواهیم داشت.
مدیرکل هواشناسی استان همدان نیز عنوان کرد: با توجه به پیش بینی فصلی پاییز بارش امسال بیشتر از سالهای قبل خواهد بود و بارش ها در سطح استان از آغاز مهرماه تا الان در ایستگاه رزن 30 میلی متر ثبت شده است.
سعید باقری ادامه داد: بارش های این فصل همانطور که پیش بینی شده بود زودتر از موعد شروع شده و بیشتر از حد نرمال بارش و همچنین وزش باد نسبتا شدید خواهیم داشت.
وی بیان کرد: از یکشنبه هفته آینده جو هوا استان پایدار می شود و تا نزدیک اربعین سیستم جدید بارشی وارد کشور به ویژه غرب کشور می شود و شاهد بارش در استان خواهیم بود.
باقری خاطرنشان کرد: این سامانه بارشی از غرب کشور وارد میشود و امروز عصر در استانهای کرمانشاه و ایلام بیشتر میشود و وزش باد شدید وجود خواهد داشت.
معاون خدمات شهری شهردار همدان نیز عنوان کرد: برای جلوگیری از هدر رفت آب و سیلاب شهرداری همدان شروع به شناسایی قناتهای شهر کرده تا بتوانیم از این ظرفیت بالقوه استفاده ببریم متاسفانه این ظرفیت سال گذشته در برخی نقاط به تهدید محسوب می شود و تلاش می کنیم در بحث بارات همشهریان کمترین مشکل را داشته باشند.
وحید علی ضمیر ادامه داد: شهرداری همدان در حوزه اربعین اقدامات خیلی گسترده ای انجام داده است و روزانه دو هزار غذای گرم در بین موکب توزیع می شود همچنین در بحث فضاسازی به بهرتین شکل متناسب با حال و هوای اربعین در سطح انجام شده است.
وی بیان کرد: در بحث مدیریت اربعین شهرداری همدان به تمام دستگاه های متولی اعلام آمادگی کرده و حتی دستگاه های نمک پاش و ماشین آلان مربوط به برف روبی به صورت کامل آماده شدهاند.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا