سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت کشور:

دغدغه اصلی بیمه‌ها تامین منابع برای بدهی‌های درمانی و دارویی است

معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت کشور گفت:سعی می کنیم بیمه را به سمت هوشمند سازی پیش ببریم.

علی اصغر قائمى معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد گفت: موضوعاتی در دست پیگیری است که یکى از آن‌ها کاهش فاصله منابع و مصارف می باشد ؛ یکى از اصلی‌ترین دغدغه بیمه‌ها تامین منابع برای بدهی‌ها درمانی و دارویی می باشد.

وى افزود:سعی می کنیم بیمه را به سمت نیرو نظاماتی و هوشمند سازی پیش ببریم که این کار باعث کاهش فاصله منابع و مصارف و بهبود عمل فرآیند، سرعت عمل و شفافیت شود.

قائمى در رابطه با همکاری استان‌ها در خصوص حذف دفترچه گفت: سعی ما بر این است که بتوانیم با حذف دفترچه و عدم نیاز به دفترچه در ارائه کارت ملی و گرفتن خدمات کاری ارزشمند را انجام دهیم.

معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت کشور افزود: استحقاق سنجی خدمت در مراکز بستری تقریبا از اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و در حال پیگیری تسریع موضوعات سرپایی هم هستیم.

انتهاى پیام// ا. آ
برچسب ها: بیمه ، بیمه سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.