وی افزود: تاکنون اقدامات پراکنده برای تحقق اهداف مورد نظر انجام گرفته و برای تحقق نتیجه ملموس، دو کارگروه پیشگیری و مقابله در ستاد وزارت علوم تشکیل می شود.
باقری اظهار داشت: عموم مردم، جامعه و جامعه دانشگاهی موافق اجرای «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» هستند و اجرای آن از طریق انجمن های علمی و اصناف و بدون نیاز به تشکیلات کلان امکانپذیر است.
حسین سیمایی صراف، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم نیز در این نشست گفت: اجرای «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» پیچیدگی های خاصی دارد و با بحث مقابله و تعطیلی موسسات غیر مجاز آموزش عالی نیز مرتبط است، بنابراین به هماهنگی و ارتباط کامل درون ستاد وزارت علوم نیاز دارد.
وی با اشاره به دشواری اجرای قانون در سطح جامعه نسبت به داخل دانشگاه گفت: بخش داخل دانشگاهی مرتبط با "قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی" دانشجویان و اعضای هیات علمی هستند که در این زمینه با تبیین بیشتر قانون، اطلاع رسانی و دقت و نظارت گروه های آموزشی بخش اعظم مشکلات قابل حل است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با تاکید بر پیچیدگی ها و مشکلات شناسایی و مبارزه با موسسات ارائه کننده مدارک تحصیلی غیر مجاز تحصیلی گفت: به زودی وزارت علوم با نیروی انتظامی و اتاق اصناف در زمینه اجرای «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار تفاهم نامه همکاری امضا می کند.
سیمایی صراف با اشاره به اینکه وزارت علوم آیین نامه پیشنهادی خود را در زمینه «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» به کمیسیون علمی هیات دولت ارسال کرده است، گفت: در صورت تصویب این آیین نامه در هیات دولت، مقابله با متخلفان حوزه پایان نامه فروشی و مدرک فروشی شتاب می گیرد.
انتهای پیام/