وی ادامه داد: در این دوره مهمترین بخش برنامه ریزی برای آموزش مهارتی مهندسان بوده است و باید این بخش تقویت شود.
خرم با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی در بخش آموزش دخالت ناچیزی داشته است گفت: ولی خوشبختانه بخش خصوص توانسته است حوزه آموزش را تقویت کند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به اینکه در سال 96 یک فرابخش خصوصی یک فراخوان 4 هزار نفری برای یک دوره آموزشی داده بود گفت: در این دورهها دانشجویان سه ماه دوره عملی، سه ماه دوره تئوری داشتند و از این تعداد 3 هزار نفر جذب فعالیتهای آموزشی و کاری شدند و از این تعداد یک نفر بیکار نماند.
وی توضیح داد: در بودجهای که برای سال 97 وجود داشت درخواست یک هزار میلیارد تومان بودجه آموزشی ارائه کردیم اما تا به امروز یک ریال از این بودجه تخصیص داده نشده است.
خرم تصریح کرد: متأسفانه در حوزه نظام مهندسی به آموزش هیچ اهمیتی داده نمیشود و به دلیل نبود آموزش مهارتی مشکلات بسیار متعددی در حوزه اشتغال ایجاد شده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران تصریح کرد: نبود آموزش مهارتی بستر ساز مشکلات اشتغال در کشور میشود و در همین جلسه مبارزه با فساد و وجود تبعیض در برخی از مواقع مطرح شده که این خود از اصلی ترین مشکلات دوره گذشته نظام مهندسی بوده است.
وی اظهار کرد: چهره سازمان نظام مهندسی و اعضای آن خوب نیست زیرا که وجود امضا فروشی و برگه فروشی باعث بی اعتمادی اعضای نظام مهندسی شده است و ما باید برای پیشگیری از آن ستادهای مبارزه راهاندازی کنیم.
خرم با اشاره به اینکه کوتاه کردن فرایندها و فراهم کردن معیشت صاحبان امضا از مهمترین راهکارهای کاهش امضا فروشی است گفت: متأسفانه برخی از پروندهها یکسال در شورای انتظامی خاک میخورد که این به هیچ عنوان راهکار کارسازی نیست و ما باید با این مشکلات برخورد کنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به اینکه باید ارزیابیهای تخلفات هر چه سریعتر پیگیری شود و در عین حال باید بسیار زود صادر شود گفت: در صورتی که این اقدامات به تعویق بیافتد شاهد روند تخلفات امضا فروشی در این بخش خواهیم بود.
وی تأکید کرد: باید پروانه هر طرحی و یا هر کارشناسی که تشخیص اشتباه در حوزه نظام مهندسی داده است لغو شود البته از سوی دیگر ابزارهای تشویقی نیز میتواند مؤثر شود به طوری که ما باید پروسههای تعلیق پروانههای نظارتی را کوتاه کنیم.
انتهای پیام /