وی ادامه داد: این مجتمع تولیدی به شاخص های کشوری هدف برنامه ششم توسعه در زمینه اسیدهای چرب اشباع رسیده است
مرادی افزود: به گونه ای که هدف این برنامه رساندن اسیدهای چرب ترانس مصرف خانواده به ۰/۵ درصد است که در این مجتمع به ۰/۱۷ رسیده است و هدف در روغن سرخ کردنی ۲ درصد است که این کارخانه به موفقیت کاهش به میزان دو صدم درصد رسیده است.
وی بیان کرد: همچنین برنامه هدف درخصوص اسیدهای چرب اشباع برای مصرف خانوار حدود ۳۰ درصد است که در محصولات تولیدی این مجتمع ۱۶/۷ درصد است.
رئیس دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه در بازدید ا از كارخانه آرد بيگلری گفت: این کارخانه يكی از بهترين كارخانه های آرد استان با گريد A1 است و با خرید تجهيزات جديد از برندهای معتبر جهان دارای به روز ترين خط توليد است.
وی بیان کرد: كارخانه آرد بيگلری دارای ۶ پروانه آرد شامل مواردی همچون آرد لواش ، بربری ، سنگک ، آرد ستاره دار و آرد نول بوده و مجهز ترين آزمايشگاه در سطح استان و كشور را دارا است.
گفتنی است همینک ۱۵ کارخانه آرد در استان فعالیت کرده و نیاز استان را تامین می کنند.
انتهای پیام/ز