وی افزود: ما برای تدوین بسته حمایتی از اتکای به منابع عمومی کشور پرهیز خواهیم کرد و با توجه به این که در سال جاری، بر اساس پیش بینی خزانهداری کل کشور، در حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان عدم تحقق درآمد خواهیم داشت، برای تأمین رفاه مردم از هیچ کوششی دریغ نمیکنیم.
به گفته وی؛ ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان برای تقویت قدرت خرید مردم در سال ۱۳۹۸ پیشبینی شده است.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه اظهارات خود گفت: ضرورت دارد در مورد اتمام و مدیریت طرحهای عمرانی، مکانیزم هدف را دنبال کنیم و تلاشمان را به سمتی معطوف کنیم که از تمام ظرفیتهای قانونی کشور بهره ببریم تا حدود ۲۸۹ طرح عمرانی را در سال جاری با موفقیت به اتمام برسانیم.
نوبخت همچنین در این جلسه اعلام کرد تا سیام مهر ماه ۱۳۹۷، تمام مطالبات گندمکاران با پرداخت ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسویه شد.
گزارش مذکور حاکی است که در این جلسه کارشناسان امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در گزارشهای جداگانه، آخرین وضعیت و روند طرحهای تملک دارایی های سرمایهای و اعتبارات عمرانی را در لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور تشریح کردند.
بر اساس این گزارش، برای ۵۵۵ طرح عمرانی در سال آینده، اعتبار کامل در نظر گرفته شده و با برنامهریزیهای انجام شده، بخش خصوصی حضور و مشارکت پررنگتری در انجام طرحهای عمرانی خواهد داشت.
در این جلسه همچنین گزارشی در مورد آخرین روند بودجهریزی مبتنی بر عملکرد ارایه و عنوان شد که ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه گامهای جدی و عملیاتی برداشته است.
بر اساس دستور رییس سازمان برنامه قرار است از هفته آینده جلسههای ستاد تهیه و تدوین بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور، شتاب و سرعت بیشتری بگیرد تا لایحه مذکور در موعد مقرر قانونی تقدیم دولت و در نهایت مجلس شورای اسلامی شود.
انتهای پیام/