سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رونمایی از سه محصول نیروگاهی تولید شده با فناوری نانو

در حاشیه سی و سومین کنفرانس بین المللی برق از نمونه‌های آزمایشگاهی محصولات مبتنی بر فناوری نانو با کاربرد ویژه در صنعت نیروگاهی رونمایی شد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو؛ نسترن ریاحی نوری، رئیس مرکز توسعه فناوری نانو در بخش برق و انرژی در سی و سومین کنفرانس بین المللی برق با اشاره به رونمایی از سه محصول تولید شده با فناوری نانو اظهار کرد: این سه محصول شامل پوشش ضد سایش روی پره توربین گازی، پوشش سد حرارتی ysz و دستورالعمل استفاده از نانو فیلتر‌های هوای ورودی است و از جدیدترین دستاورد‌های پژوهشگاه نیرو است.

ریاحی ادامه داد: برای اجرای این سه طرح تا کنون ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده که یک پنجم نمونه خارجی است که با توانایی داخلی ساخته شده و آمادگی تولید انبوه را در صنعت برق دارد.


بیشتر بخوانید:ارسال نامه به رئیس جمهور در خصوص اکتشاف آب‌های ژرف/ برای تأمین برق سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم


رئیس مرکز توسعه فناوری نانو افزود: پوشش ضد سایش روی پره توربین گازی، پوشش سد حرارتی ysz، پکیج پرتابل تصفیه پساب نیروگاهی و دستورالعمل استفاده از نانو فیلتر‌های هوای ورودی از جمله دستاورد‌های جدیدی است که در حاشیه سی و سومین کنفرانس بین المللی برق رونمایی شد.

وی ابراز کرد: با توجه به جدید بودن این فناوری و فاصله ناچیز ما در این تکنولوژی با سایر کشور‌های دنیا، در صورت کار بر روی دانش و فناوری این علم، نه تنها می‌توان همگام با سایر کشور‌های پیشرفته جلو رفت، بلکه می‌توان حتی در بسیاری از امور با ارائه خلاقیت از کشور‌های جهان پیشی گرفت.

ریاحی در خصوص اهمیت فناوری نانو در صنعت برق نیز گفت: استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند در مواردی، چون کاهش مصرف انرژی و افزایش در راندمان تاثیر داشته باشد. همچنین با توجه به اینکه در فناوری نانو برخی از خواص به صورت توانی افزایش چشگیری دارد، می‌توان شاهد تحولات شاخصی در صنعت برق بود.

وی تصریح کرد: فناوری نانو، رویکرد نوین به فناوری‌ها است به نحوی که به آنها خواص و کارکرد ویژه‌ای می‌بخشد. این فناوری به خودی خود کارکردی نداشته، بلکه در بهره‌گیری از آن در فناوری‌های متداول می‌توان اثرات ویژه آن را در بهبود خواص درک کرد. این فناوری همچنین با طبیعت بین‌رشته‌ای خود در آینده دربرگیرنده همه فناوری‌های امروزی خواهد بود و به جای رقابت با فناوری‌های موجود، موجبات رشد آن‌ها را فراهم می‌آورد.

ریاحی در پایان گفت: امروزه با توجه به سرعت بالای رشد فناوری‌ها و رویکرد کشور‌های توسعه‌یافته به فناوری‌های نوین، صنعت برق کشور به منظور حفظ ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود از یک سو و ارتقاء سطح علمی و جلوگیری از عقب‌ماندگی از سوی دیگر ناگزیر از گرایش به فناوری‌های نوین است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.