سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری چهارمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران در تبریز

چهارمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران فردا به میزبانی دانشگاه تبریز به مدت دو روز با حضور فعالان و متخصصان این عرصه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛  عسگری رئیس چهارمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران در تبریز گفت: امروزه، کاربرد مهندسی مخابرات در تمامی عرصه‌های اجتماعی، صنعتی و اقتصادی به‌طور گسترده مشهود است و روند توسعه جهانی در صنعت مخابرات نشان‌گر افزایش تنوع نیاز‌های کاربران در سال‌های آینده است و از این‌رو، تحقیق و هم‌اندیشی برای رشد و توسعه مهندسی مخابرات در کشور عزیزمان همگام با کشور‌های پیشرفته، اهمیت ویژه‌ای دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه به همین مناسبت، دانشگاه تبریز در نظر دارد تا در «هفتادمین سالگرد تأسیس دانشگاه تبریز» و در سالی که شهر تبریز به‌عنوان «پایتخت گردشگری کشور‌های اسلامی» انتخاب شده است، تصریح کرد: چهارمین دوره کنفرانس مهندسی مخابرات ایران را با هدف رصد حوزه‌های نوظهور مهندسی مخابرات و گسترش هم‌اندیشی فعالان و صاحب‌نظران دانشگاهی و صنعتی در قالب ارائه مقالات علمی، سخنرانی‌های کلیدی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی برگزار نماید.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس که به همت این دانشگاه در سطح ملی در آبان‌ماه سال‌جاری در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، گفت: فراهم کردن زمینه‌ای جهت تبادل افکار بین پژوهشگران، ارائه دستاورد‌های جدید علمی و پژوهشی، آشنایی با مسائل و دستاورد‌های روز و دریافت آموزش‌های کوتاه‌مدت در زمینه تمام محور‌های اصلی و فرعی حوزه تخصصی مهندسی مخابرات است.

این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز با اشاره به محور‌های این کنفرانس اضافه کرد: آنتن‌ها، الکترو مغناطیس، روش‌های عددی در الکترو مغناطیس، بررسی سازگاری تداخل الکترو مغناطیسی، رادار، مدار‌های ریزموج، سامانه‌های فوق پهن‌باند، مایکرو استریپ‌ها، کاربرد مایکروویو در مهندسی پزشکی، پردازش سیگنال‌ها و تصاویر پزشکی، پردازش سیگنال‌های دیجیتال، پردازش تصویر و بینایی ماشین، پردازش گفتار و شنوایی ماشین، پردازش سیگنال‌های مخابراتی، پردازش سیگنال‌های چندرسانه‌ای، رمزگذاری و پنهان‌نگاری، جداسازی کور منابع و فیلتر‌های وفقی از جمله این محور‌ها است.

به گفته وی نظریه اطلاعات و کدینگ، کدینگ منابع به‌صورت توزیع‌پذیر، کدینگ کنترل خطا، کدینگ توأم منبع و کانال، فشرده‌سازی داده‌ها، سامانه‌های مخابراتی، سامانه‌های مخابراتی صنعتی، سامانه‌های مخابراتی نظامی، شبکه‌های مخابراتی، حسگری، بی‌سیم، چندرسانه‌ای، حسگری بی‌سیم، نسل جدید، امنیت شبکه‌های مخابراتی، مخابرات نوری، بی‌سیم، سیار، ماهواره‌ای، طیف‌گسترده، چندحاملی و جایگاه مهندسی مخابرات در پدافند غیرعامل از دیگر محور‌های اصلی آن است.

عسگری تصریح کرد: همزمان با برگزاری کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی، صنعتی و سازمان‌های مربوطه برگزار خواهند شد.

دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ... به عنوان یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر کشور مطرح است.

 

انتهای پیام/ش

تبریز میزبان برگزاری چهارمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.