سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید و نباید‌های مصرف میوه با پوست/ سموم میوه و سبزیجات را این‌گونه از بین ببرید

یک متخصص طب سنتی گفت: از آنجایی که کشاورزان برای محصولات باغی از مکمل‌های شیمیایی استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود میوه‌هایی که معمولا با پوست خورده نمی‌شوند را با پوست استفاده نکنید.

حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کیلنیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در مورد عوارض و فواید مصرف پوست میوه ها اظهار کرد: اگر میوه‌ها ارگانیک و طبیعی باشند، پوست مصلح بقیه میوه است و خوردن آن به بدن کمک زیادی می‌کند اما از آنجایی که در حال حاضر کشاورزان برای تمامی محصولات باغی  و  سبزی و میوه‌ها از کود‌، مکمل های شیمیایی و سموم آفت کش استفاده می‌کنند توصیه می‌شود میوه‌هایی که معمولا با پوست خورده نمی‌شوند را با پوست استفاده نکنید.

وی ادامه داد: دیگر میوه‌هایی که با پوست خورده می‌شوند مثل سیب، گلابی، به  و غیره را یک شب تا صبح درون آب زلال قرار دهید تا اگر سمی درون  پوست میوه  وجود دارد توسط آب دفع شود؛ بعد از آن میوه را چند بار شستشو داده و به خوبی آب کشی کنید تا پوست آن قابل استفاده شود.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: امروزه برخی از تولید کنندگان میوه و صیفی‌جات برای بهتر نشان دادن ظاهر میوه و طولانی شدن زمان نگه داری آن از پارافین استفاده می‌کنند که در صورت پاک نشدن مضررات بسیاری برای بدن انسان در پی خواهد داشت؛ بنا بر این برای جلوگیری از  بروز این آسیب به بدن لازم است، قبل از شست‌وشو و استفاده از این میوه‌ها با استفاده از ابزاری تیز مثل چاقو پارافین‌ها را از روی پوست میوه جمع کرده و سپس مصرف کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۴۴ ۰۱ آبان ۱۳۹۷
بله واقعا همینطور هست خیلی سم دارند که این میوه ها از طعم ومزه افتاده اند
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۷
هرچی سرطان وبیماریهای نا علاج از این سموم و به اصطلاح کشاورزی صنعتی است