وی با بیان اینکه این مسافربرها خارج از هرگونه چارچوب قانونی اقدام به جابجایی مسافران میکنند، افزود: به دلیل فعالیت غیرقانونی آنها امکان هیچ نظارتی بر این خودروها وجود ندارد.
بیشتربخوانید :توصیه های پزشکی برای زائران سفر اربعین
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه بروز هرگونه حادثه در این خودروها قابل پیگیری نیست، یادآوری کرد: این مسابرفرهای شخصی مانند خودروهای حمل و نقل عمومی بین شهری نیستند که مسافران را بیمه کنند.
کرمی، گرفتن کرایه اضافه خصوصا در روزهای منتهی به اربعین را از جمله تخلفات این مسافربرها دانست و عنوان کرد: این در حالی است که خودروهای مسافربری عمومی بین شهری کرایه مصوب دارند و نمیتوانند هیچگونه اضافه دریافتی داشته باشند.
به گفته این مسئول، فعالیت این مسافربرها به معضلی برای راهداری تبدیل شده و حتی بر کسادی بازار ناوگان حمل و نقل عمومی مجاز بین شهری نیز اثرگذار است.
وی با بیان اینکه راهداری برای برخورد با این خودروها هیچ ابزار و اختیارات قانونی ندارد، تاکید کرد: برای برخورد با مسافربرهای شخصی نیازمند همکاری پلیس هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه همچنین خواستار استفاده مردم از وسایل حمل و نقل عمومی بین شهری شد و خاطرنشان کرد: بیش از دو هزار دستگاه خودرو حمل و نقل عمومی بین شهری آماده جابجا کردن زوار هستند و مردم نیازی به استفاده از مسافربرهای شخصی ندارند.
کرمی، این خودروها را شامل بیش از ۲۱۰ دستگاه اتوبوس، حدود ۸۰۰ دستگاه مینیبوس و حدود ۹۷۰ دستگاه سواری کرایه اعلام کرد و یادآور شد: در ناوگان حمل و نقل عمومی امنیت مردم تامین شده و امکان تخلف و گرفتن اضافه وجه نیز وجود ندارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/