وی افزود: دولت باید هرچه زودتر ناکارآمدیهای خودش را جبران کند و باید تیم اقتصادی که انتخاب میکند، یک تیم منسجم و هماهنگ باشد.
دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات درباره انفعال دولت در بحث اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اعمال نظارت بر کنترل دقیق اوضاع اقتصادی را میتوان از جمله تعاریف اقتصاد مقاومتی دانست که اکنون متولی آن در دولت جهانگیری است اما شاهدیم کمرنگ شدن نقش معاون اول در دولت دوازدهم هستیم بنابراین او در این شرایط نمیتواند نسبت به این وضعیت پاسخگو باشد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب غیبت دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی در جلسه اخیر رئیس جمهور با اقتصاددانان را مصداقی از کمرنگ شدن نقش جهانگیری دانست و تصریح کرد: جای تعجب است که در جلسه روحانی با اصلاحطلبان واعظی به جای جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور حضور یافته است.
وی ادامه داد: اطرافیان روحانی از جمله حزب اعتدال و توسعه یکدست نیستند و دودستگی در آنها دیده میشود، به طور مثال واعظی که دست از وزارت کشید و با هدفی مشخص رئیس دفتر رئیس جمهور شد اما اینگونه به نظر میرسد که مهمترین هدف واعظی کم رنگ کردن نقش جهانگیری در دولت است.
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان افزود: واعظی نمیخواهد که روحانی به سرنوشت رئیس جمهورهای قبل دچار شود و تا جایی که میتواند با نفوذ خود تیمی را انتخاب میکند که از اصلاحطلبان نباشد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در مورد بی توجهی رئیس جمهور به طرفداران و هوادارانش گفت: ارتباط روحانی با مردم قطع شده است چرا که عقبه رای رئیس جمهورمردم بودهاند و روحانی خود را مسئول رایهای مردم نمیداند.
صوفی درباره حمایت اصلاحطلبان از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: قطعا اصلاح طلبان حمایت نخواهند کرد و تردیدی در این موضوع وجود ندارد که هیچ اصلاحطلبی تا کنون صحبتی مبنی بر حمایت از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ نگفته است.
انتهای پیام/