وی همچنین خواستار بررسی طرح ساخت سد الند، تثبیت رودخانه الند و تسریع در اجرای طرح شبکه آبیاری و زهکشی و بند انحرافی بویلاپوش جهت بهره مندی سریعتر مردم منطقه از مزایای این طرحها شد.
عابدی فرماندار شهرستان خوی نیز در این نشست گفت: آب شهرستان خوی عمدتا از چاههای عمیق منطقه تامین میشود و با توجه به افت شدید این منابع لزوم برنامه ریزی برای احداث سدها در این شهرستان و ذخیره سازی و استفاده مطلوب از منابع آب سطحی رودخانههای قطور و الند به ظرفیت ۲۰۰ میلیون متر مکعب را ایجاب مینماید و میتواند در دستور کار برنامه ریزی دولت قرار گیرد.
دانشجو مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی نیز گفت:رودخانه الند تامین کننده عمده آب دشت خوی بوده و احداث سد بر روی این رودخانه میتواند تبعات منفی جبران ناپذیری بر آن وارد نماید.
وی بر پیگیری و اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی بر روی این رودخانه برای استفاده مناسب از آب این رودخانه تاکید کرد.
دانشجو با اشاره به اینکه پیگیری مطالعات تکمیلی سدغازان آغاز شده و نتایج این مطالعات در سال ۹۸ قابل ارائه خواهد بود گفت: هنوز تخصیص آب برای سد غازان ابلاغ نشده و این طرح نیازمند اخذ مصوبات لازم در این زمینه میباشد.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان همچنین به تخصیص آب برای سد انحرافی بویلاپوش و شبکه آبیاری ۶۵۰۰ هکتاری این طرح اشاره کرد و افزود هم اکنون عملیات اجرایی سد انحرافی بویلاپوش به اتمام رسیده و کل طرح از ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
انتهای پیام/ح