سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشاور وزیر بهداشت در امور زنان مطرح کرد؛

ارائه خدمات تخصصی زنان در ۲۸ بیمارستان سطح کشور/ راه اندازی مراکز تشخیص زودرس سرطان‌های زنان

محمدی گفت: با بررسی نیاز‌های سلامتی زنان هر استان توسط دانشگاه همان استان، بسته‌های حمایتی وزارت بهداشت در همان راستا توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساره محمدی مشاور وزیر بهداشت در امور زنان در هفته سلامت زنان درباره اهمیت توجه به موضوع سلامت زنان،‌ گفت: زنان نیمی از جمعیت هر جامعه ای را تشکیل می دهند و درعین حال پرورش دهنده تمام افراد جامعه هستند، لذا اهمیت دادن به سلامتی آنها در واقع به معنای اهمیت به سلامت تمام اقشار جامعه است.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت متولی سلامت تمامی اقشار جامعه است، افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم گام های خوبی درجهت سلامت آحاد جامعه برداشته شده است و عزم وزارت بهداشت بر ارتقای شاخص های سلامت زنان، مردان و کودکان، نوجوانان و سالمندان در کشور است.

مشاور وزیر بهداشت در امور زنان درخصوص اقداماتی که در جهت سلامت زنان از سوی وزارت بهداشت انجام شده است، تصریح کرد: در راستای سلامت زنان، در درجه اول به سلامت مادران توجه بسیاری شده که در این زمینه، اقداماتی نظیر، فراهم آوری امکانات و تمهیدات زایمان ایمن در اولویت قرار گرفت که منجر به افزایش درصد زایمان های طبیعی در سطح کشور شد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر 28 بیمارستان در سطح کشور خدمات تخصصی در حیطه زنان ارائه می دهند، عنوان کرد: یکی از اقدامات بسیار مهم، راه اندازی مراکز تشخیص زودرس سرطان های زنان است، چراکه غربالگری سرطان های زنان منجر به درمان به موقع، افزایش طول عمر و سلامتی زنان و کاهش هزینه های نظام سلامت می شود.

محمدی گفت: در زمینه تغذیه بانوان نیز اقدامات موثری درحال انجام است و در تمامی خانه ها و مراکز بهداشت در سراسر کشور، مکمل های تغذیه ای مورد نیاز آنها به طور رایگان توزیع و ارائه می شود.

وی با بیان اینکه یکی از مکمل های تغذیه ای که در خانه ها و مراکز بهداشت به بانوان ارائه می شود، مکمل ویتامین D است، افزود: در کشور ما 80 درصد مردم با کمبود ویتامین D مواجه هستند و کمبود این ریزمغذی منجر به ایجاد افسردگی، بیماری های قلبی و عروقی و سایر اختلالات می شود.

وی به تفاهم نامه مشترک بین وزارت بهداشت و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: موضوع این تفاهم نامه در زمینه کاهش و پیشگیری از آسیب ها و خشونت های خانگی بوده و چنانچه موافقت شده، اقدامات و برنامه های موثری را در این راستا آغاز خواهیم کرد.

اقدامات وزارت بهداشت در جهت سلامت زنان روستایی و عشایر

مشاور وزیر بهداشت در امور زنان در خصوص اقداماتی که در جهت سلامت زنان روستایی و عشایر به انجام رسیده است، تصریح کرد: در این راستا، بر تغذیه زنان روستایی و عشایر تاکید شده است، این اقدام با مشارکت دفتر امور زنان وزارت بهداشت و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت انجام خواهد شد که در این زمینه نیز آموزش های لازم برای داشتنن تغذیه سالم به زنان روستایی و عشایر اغاز خواهد شد.

وی گفت: البته هر استانی در حیطه سلامت زنان با نیازهای متفاوتی روبرو است که این نیازها با مداخله و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی در هر شهرستان و استانی قابل شناسایی و پیگیری است. تلاش وزارت بهداشت این است که هر دانشگاهی نیازهای سلامتی زنان همان استان را احصا کرده و اعلام کند تا وزارت بهداشت بتواند در همان راستا گام برداشته و بسته های حمایتی خود را توسعه دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.