سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صادقی در نهمین کنگره سراسری حزب اراده ملت ایران:

اصلاح‌طلبان در راهبردهای خود نیاز بازنگری دارند/بخواهیم یا نخواهیم این دولت را به پای اصلاحات می‌نویسند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: چه بخواهیم چه نخواهیم این دولت را به پای اصلاح‌طلبان می‌نویسند، در نتیجه باید از خود بپرسیم که به چه میزان دغدغه‌های مردم در مسائل اجتماعی  اولویت فراکسیون امید و مجلس دغدغه‌مند بوده است.


به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود صادقی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در نهمین کنگره سراسری حزب اراده ملت ایران، ضمن انتقاد از بی‌توجهی به خبرها و مسائل اجتماعی در کشور، گفت: رسانه‌ها از مسائل دردناک اجتماعی پر شده که متأسفانه برای ما عادی شده است و باید پرسید آیا دغدغه و مسئله روز ما این است؟

وی ادامه داد: چرا ما از این مسئله غافل شده‌ایم، چه بخواهیم چه نخواهیم این دولت را به پای اصلاح‌طلبان می‌نویسند، چه میزان دغدغه مردم را در مسائل اجتماعی داشته‌ایم؟ چه میزان فراکسیون امید و مجلس دغدغه‌مند بوده است؟

صادقی با اشاره به اظهار نظر حکیمی‌پور درباره اینکه یک حزب سوسیال دموکرات هستند، تصریح کرد: سوسیال دموکراسی یعنی دموکراسی همراه با عدالت اجتماعی این عدالت اجتماعی در کجای معادلات ما قرار گرفته است، بر اساس گزارش‌ها وضعیت اجتماعی در کشور بسیار تکان دهنده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تأکید کرد: اصلاح طلبان در راهبردها و برنامه‌های خود نیاز بازنگری دارند، گفتگوهای قدرت محور مسئله را حل نمی‌کند بلکه ما باید گفتگوی جامع محور را انتخاب کنیم.

وی اظهار کرد: شکل‌گیری یک نظام طبقاتی ما را از مسائل اصلی جامع دور کرده است در صورتی که هدف‌های انقلاب اسلامی در اصل سوم قانون اساسی طی 16 بند ذکر شده است، با اجبار شرایط، غفلت و به نوعی کوته‌نگری در سیاست‌ها دارای معضل‌های عمیقی شده‌ایم.

صادقی همچنین با اشاره به اظهار نظر یکی از مسئولان درباره اینکه ایران بر اساس چشم‌انداز جدید در میان 7 کشور قدرت‌مند جهان قرار خواهد گرفت هم گفت: در افق 1400 ما چه میزان توانسته‌ایم به اهداف خود برسیم که حال می‌خواهیم در افق جدید به این اهداف برسیم؟ باید به این مسائل توجه کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر ادامه داد: اصلاح طلبان باید به این مسائل توجه کرده و بر روی آن کارهای کارشناسی انجام دهند تا زمانی که من نوعی در مجلس قرار می‌گیرم بتوانم از یک پشتوانه مهم کارشناسی برخوردار باشم و طرح‌های مهمی را ارائه کنم.

وی بیان کرد: اصلاح طلبان با یک برنامه 126 بندی و قول به مردم وارد مجلس شدند اما توانستیم تنها به دو بند آن عمل کنیم و بر همین اساس برخی می‌گویند اصلاح طلبان تنها هدفشان رسیدن به قدرت است و بعد از رسیدن به آن کاری انجام نمی‌دهند مانند شهرداری در حال حاضر.

صادقی با تأکید بر اینکه از موضوع برطرف کردن فقر و فاصله طبقاتی غافل شده‌ایم، گفت: بر همین اساس مردم شعار می‌دهند نه اصلاح طلبی و نه اصول‌گرا و این شعار از بطن جامعه گفته می‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر افزود: درست است که نظام سلطه جهانی سیاست‌هایی را اعمال کرده اما ما هم نتوانستیم مدیریت خوبی در حوزه بین‌الملل داشته باشیم و اکنون دچار این وضعیت شده‌ایم.

وی تأکید کرد: بنده به برخی دولت مردان می‌گویم چرا مردم را در خواب نگه می‌دارید و نمی‌گویید که ما طی ماه‌های آینده روزهای سختی را در پیش داریم؟ باید به مردم سیاست‌ها را بگوییم تا با همدلی از این بحران عبور کنیم زیرا طی ماه‌های پیش رو با کمبود بودجه مواجه خواهیم شد اما آیا تمام بار آن را تنها مردم طبقه پایین باید بر دوش بگیرند یا حکومت هم مقداری از آن را بر دوش می‌گیرد؟

صادقی با اشاره به بحث FATF هم، اظهار کرد: اکنون دوباره برخی مانند زمان برجام شیطنت رسانه‌ای می‌کنند و می‌گویند دولت و اصلاح طلبان موافق این لوایح هستند و با پیوستن به FATF همه مشکلات حل می‌شوند در صورتی که تنها با اجرای تعهدات جزئی از مشکلات ما می‌تواند حل شود زیرا مشکلات ما در حوزه بانکی بسیار زیاد است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بیان کرد: رئیس دومای روسیه و همچنین بزرگترین شریک تجاری یعنی چین در سفر لاریجانی رئیس مجلس به مسکو اعلام کرده بودند که اگر ما به FATF نپیوندیم نمی‌توانند با ما کار کنند.

وی گفت: پیش از تصویب لایحه CFT در جلسه‌ای غیرعلنی و غیررسمی تمام مسئولان گزارش‌های تکان دهنده‌ای را به نمایندگان ارائه کردند که باید این لایحه را بپذریم اما برخی با تبلیغ می‌خواهند تعهدات را بر دوش جریان قرار دهند.

صادقی با اشاره به تصویب قانون مبارزه با پول‌شویی در سال 86 هم اظهار کرد: ما در سال 87 به کنوانسیون مریدا پیوستیم که بسیار خطرناک‌تر از FATF است که ما را ملزم می‌کند تا تمام اطلاعات تبادلات بانکی خود را اعلام کنیم که همان زمان شورای نگهبان ایراداتی گرفت اما مجمع تشخیص آن را تأیید کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر ادامه داد: در همان زمان دولت وقت از سوی دادستانی متهم شد که برای پیوستن به این کنوانسیون تعلل می‌کند و حتی اژه‌ای به وزیر وقت اقتصاد تذکر داد.

وی تصریح کرد: بنده به همه مسئولان هشدار می‌دهم که برای مواجهه با مشکلات پیش رو نیازمند وحدت هستیم و جز با همبستگی ملی و بازی گرفتن از همه اقشار، طیف‌ها، ملی مذهبی‌ها، ملی‌ها، اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان نمی‌توان مسائل را حل کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: fatf ، اخبار سیاسی ، مجلس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۹ ۲۷ مهر ۱۳۹۷
اتحاد همه باید زیاد شه