وی افزود: مجموعه تجاری به مساحت پنج هزار متر مربع در دو طبقه در کشور عمان آماده بهره برداری و ارائه به فعالان بخش خصوصی استان فارس است.
فروغان گفت: همچنین مجموعه توریستی گردشگری به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع جهت استقرار تجار ایرانی و ارائه خدمات گردشگری و توریستی در این کشور نیز مهیا شده است.
فروغان اظهارداشت: در کشور قطر نیز مجموعهای تجاری با مساحت سه هزار متر مربع در سه طبقه و در بافت قدیم این کشور که مکان مناسبی برای سرمایه گذاری تجار ایرانی است برای بازرگانان استان فارس در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به علاقمندی مردمان کشور عمان به ایران و محصولاتی با برند ایرانی و نیز موقعیت عمان به عنوان دروازهای جهت تجارت با کشورهای آفریقایی؛ این مکانها میتواند فرصت مناسبی برای حضور تجار و صادرات ما باشد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: باید این مهم به گونهای مدیریت شود که کالاها و محصولاتی که از استان فارس در این فروشگاهها مستقر میشوند کیفیت بالایی داشته و الزامات صادرات از جمله بسته بندی را به خوبی مد نظر قرار داده اند.
فروغان با بیان اینکه پیشنهاد ما برای حضور تجار فارس در این مجتمعهای تجاری عدم پرداخت یکسال اجاره و مشارکت در سود بوده است، گفت: تلاش میکنیم بازار مناسبی برای برندهای ایرانی ایجاد و از فضای فراهم شده برای بهره مندی فعالان بخش خصوصی استان استفاده مناسب شود.
وی تصریح کرد: استانهایی مانند بوشهر، هرمزگان، قزوین و اصفهان از متقاضیان حضور در این پروژه هستند که با توجه به مراودات تجار ما با کشورهای حوزه خلیج فارس، استان فارس باید استان معین در این مراکز تجاری باشند.
فروغان افزود: حضور فعالان بخش خصوصی استان در این مراکز تاثیر بسزایی در افزایش صادرات استان دارد و هم اکنون مقدمات زیر ساختی این کار در حال آماده شدن است که اگر بخشنامه پیمان سپاری ارزی برداشته شود امکان صادرات ما فراهم است در غیر این صورت باید تدابیر دیگری اندیشیده شود.
انتهای پیام/ر