او ادامه داد: اولین نکته این مراسم ایجاد فضای نشاط و خود باوری است تا فرهنگ جامعه نسبت به توانمندی های معلولین ارتقا پیدا کند و همچنین جامعه را با ورزشکاران کشورمان که در رقابت های داخلی و برون مرزی موفق شدند را آشنا کنیم و شعار با توکل و تلاش ما می توانیم را به معرض نمایش بگذاریم.
قدمی افزود: محتوای آموزشی آماده شده است که در ۱۵۷۰ مدرسه معلولین آموزش داده می شود تا ورزش معلولین با ورزش پارالمپیک هم سو شود.همچنین مدرسینی را برای ورزش معلولین تربیت خواهیم کرد تا بتوانند مربیانی را آموزش دهند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش مدارس استثنائی گفت: نکته قابل اهمیت بحث استعدادیابی است و در حال حاضر در بخش دانش آموزی و رده های پایه به دنبال استعداد هستیم تا برای تیم های ملی پشتوانه سازی شود.
او عنوان کرد: سعی می کنیم مدال آوران کاروان پارآسیایی کشورمان را معرفی کنیم و با حضور آنها در مراسم هفته پارالمپیک انگیزه ای را برای سایر معلولین ایجاد کنیم.
او بیان کرد: در حد امکانات فضا را در این هفته برای حضور معلولین در محیط های مختلف بر اساس برنامه ریزی انجام شده ایجاد کردیم تا بتوانند در پارک ها حاضر شوند.
قدمی در ادامه بیان کرد: اوج برنامه های پارالمپیک روز دوشنبه ۳۰ مهر ماه برگزار می شود و حدود بیش از ۳۰۰۰ دانش آموز از مدارس استثنائی حضور خواهند داشت و در یازدهمین سال این مراسم از مسئولان نیز دعوت کردیم تا در این روز حاضر شوند.
او تصریح کرد: مراسم روز پارالمپیک از سال ۸۲ تا ۸۶ برگزار شده و از سال ۹۰ به بعد نیز این مراسم هر ساله برگزار شده است و از ۲۶۰۰ دانش آموز در سطح کشور اکنون به بیش از ۶۰ هزار دانش آموز رسیده است.
او در پایان گفت: هزینه این مراسم حدود یک میلیارد برآورد شده است که از سوی سازمان بهزیستی، سازمان مدارس استثنائی، کمیته ملی پارالمپیک تامین شده است.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/