وی افزود: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، جعل ویزای اربعین است که باید با همکاری دو کشور ایران و عراق به طور جدی با آن برخورد شود.
افضلی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور خاطر نشان کرد: انتظار میرفت که دولت هرچه زودتر تیم اقتصادی متبوع خود را معرفی کند تا سکان اقتصاد کشور را به دست بگیرند.
عضو کمیسیون عمران با بیان اینکه در حال حاضر مسئله ارز یکی از مهمترین مشکلات کشور است، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر افرادی که در بورس سرمایهگذاری میکنند در بلاتکلیفی هستند، همچنین در شرایط فعلی مردم فشار زیادی را متحمل میشوند، به طوری که هزینهها با درآمد حقوق بگیران همخوانی ندارد، البته برای کمک به مردم طرحهایی از جمله سبد کالا مطرح شده است و امیدواریم بیشتر شاهد چنین طرحهایی باشیم.
وی با تاکید بر اینکه بحث اقتصاد را نمیتوان به صورت دستوری کنترل کرد، اظهار کرد: باید تیمهای اقتصادی به صورت عملیاتی موضوعات مربوطه را بررسی کنند، از آنجا که اقتصاد تاثیر مستقیمی در مسائل قضایی و قانونگذاری داشته و دولت مجری این قوانین است، لازم است که هر سه قوه باید برای حل مشکلات اقتصادی همکاری لازم را انجام دهند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اخیر کامیونداران بیان کرد: مهمترین مشکل کامیونداران بحث تامین هزینه لاستیک است در حالی که برای ساماندهی لاستیک خودروها سرعت عمل کافی وجود ندارد، به عنوان مثال در شرایطی که برای تامین لاستیک مشکل داشتیم، تعداد زیادی از آنها برای مدت طولانی در گمرک مانده بود که این موضوع قابل قبول نیست.
افضلی افزود: برای حل چنین مشکلاتی باید به بخش خصوصی و سرمایه گذاران بیشتر توجه کرد، زیرا آنها میتوانند با تکیه بر سرمایه خود، اقلام مورد نیاز کشور را سریعتر تامین کنند، در واقع تلاش برای برخورد منفعلانه با برخی مسائل حیاتی، عواقب خوبی نخواهد داشت.
افضلی ادامه داد: اگر نتوانیم برخی کالاها را به نقاط مختلف کشور ارسال کنیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد، باید با مردم صادق باشیم و به نظرات آنها توجه کنیم، در این صورت میتوانیم مشکلات و گلوگاهها را پیدا کنیم.
انتهای پیام/