وی درباره روش انتقال تجهیزات به صورت مونتاژ شده اظهار کرد: با هم ترازی کشتی با اسکله و چیدمان ریل های موقت در اسکله تا پای کشتی و استفاده از جک های تناژ بالا نسبت به چرخاندن چرخ ها و انتقال گنتری کرین ها (سازه چرثقیل) به روی ریل و حرکت آنها به لبه کشتی اقدام شد.
وی اضافه کرد : در ادامه این فرایند، با استفاده مناسب از جز و مد دریا و تانک¬های تعادل کشتی تجهیزات را به سمت شناور حرکت داده و مجدداً به همین روش نسبت به پیاده سازی دراسکله مورد نظر و انجام مراحل خروج جهت استقرار بر روی اسکله مقصد مدیریت نموده و پروسه خروج کامل می شود.
مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر توضیح داد : رشد روز افزون حمل و نقل کانتینری در دنیا، افزایش ظرفیت کشتی های کانتینری را به دنبال داشته و در پی آن بنادر نیز باید به واسطه نقش مهمی که در چرخه تخلیه و بارگیری کانتینرها دارند، همزمان با تغییر شناورها و سایز کشتی ها، تجهیزات خود را به آخرین نسل گنتری کرین های استراتژیک جهت تخلیه از کشتی و بارگیری از ساحل تجهیز کنند.
مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر درباره تاثیر عملیاتی و عملکردی ناشی از این انتقال گفت: انتقال این تجهیزات به اسکله شرقی و استقرار تجهیزات جدید در اسکله های جنوبی و غربی بندر این امکان را فراهم می¬نماید که به طور همزمان هر دو اپراتور بندر بتوانند کشتی های ورودی و خروجی را سرویس داده و باعث افزایش بهره وری در اسکله های بندر شود.
کوهساری تاکید کرد: در این روش با افزایش ارتفاع گنتری های جدید امکان تخلیه کشتی های سوپر پست پاناماکس فراهم می شود و ساعت ماندگاری کشتی در بندر به شدت کاهش می یابد که علاوه بر کاهش هزینه حمل و نقل دریایی و قیمت تمام شده، امکان پذیرش کشتی های نسل جدید در بنادر ایران فراهم می¬آید.
بر اساس این گزارش، سازمان بنادر و دریانوردی به منظور ایجاد ظرفیت در اسکله های غربی و شرقی خود در بندر شهید رجایی نسبت به جابجایی گنتری کرین های ZPMC به اسکله های شرقی اقدام و همزمان تجهیزات جدید خریداری شده از شرکت لیبهر برای کشتی های سوپر پست پاناماکس را به جای آنها منتقل می کند تا ۸ دستگاه آن در اسکله جنوبی و ۴ دستگاه در اسکله غربی در چند جناح بتواند به کشتی های ورودی و خروجی سرویس ارائه کنند.
انتهای پیام/