وقتی روغن به نقطه اشتغال خود برسد (حدود 320 درجه سانتی گراد برای بیشتر روغن ها)، حلقه های کوچکی از آتش، از سطح آن به اطراف پرتاب میشود. وقتی روغن تا نقطه آتش خود حرارت ببیند (حدود 400 درجه سانتی گراد برای بیشتر روغن ها)، سطح آن شعلهور میشود.
هرگز برای خاموش کردن آتش روغن از آب استفاده نکنید. آب باعث می شود روغن شعله ور شده و به اطراف بپاشد و سریع تر پخش شود. در عوض می توانید شعله های آتش را با قرار دادن یک در پوش محکم یا یک ورق کاغذ آلومینیم روی ظرف خاموش کنید.
در ادامه روش صحیح خاموش کردن آتش را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید:با گرانترین مجسمههای جهان آشنا شوید +تصاویر
انتهای پیام/