رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برای پیروزی در جنگ نرم نیازمند قرارگاه، لشکر، تیپ، گردان و این قبیل الزمات هستیم، خاطرنشان کرد: برای پیروزی در جنگ نرم نیز نیازمند آموزش، رزمایش و کسب مهارت هستیم و باید الزمات پیروزی در جنگ سخت، در جنگ نرم نیز مشابه سازی شود.
وی مجتمعهای فرهنگی را مسئول فراهم کردن الزمات مقابله با جنگ نرم در حوزه خانواده ها عنوان کرد و افزود: آیا لشکر مقابله با جنگ نرم، چگونگی مقابله با دشمن را میداند؟ فلسفه برگزاری کارگاههای این چنینی، آموزش افسران جنگ نرم است.
محمدحسنی، جنگ نرم را متفاوت از جنگ سخت دانست و تاکید کرد: در جنگ سخت، خانوادهها آخرین جبهه هستند، اما در جنگ نرم خانوادهها نقش خط مقدم را ایفا میکنند و در اولویت نخست قرار دارند و اگر خط بشکند، پشت خط سقوط میکند و اگر در جنگ نرم، خط مقدم بشکند، سرمایهها از دست میروند، بنابر این باید ظرفیتهای لازم برای حفظ خط را فراهم آوریم.
وی تصریح کرد: جنگ نرم عقاید خانوادهها و مردم را هدف گرفته است و هدف آن بنیانهای فکری ما است و ابزار مقابله با جنگ نرم، قلم، کتاب و اندیشه بوده و از بین بردن مرزهای عقیدتی ، ازمهم ترین اهداف دشمن است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: انتظار میرود متولیان و مسئولان جنگ نرم که در واقع فرماندهان جنگ نرم به شمار می روند همانند فرماندهان جنگ سخت، عزت و سلامت مردم را حفظ کنند که در غیر این صورت تاریخ من و شما را نخواهد بخشید، چرا که نتوانستیم از عهده پرچمداری جنگ نرم بربیاییم.
محمدحسنی خاطر نشان کرد: برای برداشتن این بار سنگین از روی زمین، نیازمند انگیزه، ایمان و حمایت هستیم. دلمان میخواهد خوب کار کنیم، اما نیازمند ارتقای سواد خود در این حوزه نیز می باشیم.
وی افزود: اگر کسی فکر میکند راه مقابله با جنگ نرم را بلد نیست، کار را به کاردان و جوانترها واگذار کند؛ در غیر این صورت غاصب است؛ به قول آقای باهنر «بعضیها را فقط عزرائیل میتواند از میزها جدا کند».
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به ضرورت برگزاری کارگاه ها و کلاسهای آموزشی هر روز و هر ماه افزود: در جنگ نرم نیاز به این قبیل اقدامات داریم و باید به پرورش مداوم افسران جنگ نرم بپردازیم.
وی با طرح این سوال که آیا دشمن را از سرزمین های عقیدتی خارج کردهایم؟، تصریح کرد: خیر؛ بلکه باید اعتراف کنیم که دشمن بخش هایی از سرزمین ها و مرزهای فکری ما را به اشغال خود در آورده و ما باید همانگونه که دشمن را از سرزمین های فیزیکی خود بیرون راندیم از سرزمین های فکری نیز بیرون برانیم و برای رسیدن به هدف باید طرح و برنامه داشته باشیم تا این ماموریت سنگین را به سرانجام برسانیم.
انتهای پیام/