به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،علی اسدی پور، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته جهانی غذا در جمع اصحاب رسانه گفت: کیفیت و کمیت غذا از اهمیت زیادی برخوردار است و تمام سیاستهای دنیا این است که ابتدا غذای سالم را در اختیار مردم قرار دهند تا نیاز به دارو کم شود.
وی افزود: براساس آزمایشها و تستهای صورت گرفته در کرمان ۹۵درصد محصولات ازجمله میوهها و سبزیها سالم هستند.
اسدی پور تاکید کرد: مردم با خیال راحت غذای خود را مصرف کنند چراکه نظارتها به صورت جدی انجام میشود.
وی تاکید کرد: مصرف محصول بهداشتی، آرایشی و غذایی قاچاق به هیچ عنوان مورد تایید وزارت بهداشت نیست.
دراین نشست منصور قنبری زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وجود یک هزار و ۵۰۰ آرایشگاه در کرمان خبر داد و گفت: در زمینه کنترل آرایشگاه نیز این معاونت در سالهای گذشته ورود پیدا کرده به طوری که در ۹ ماهه گذشته تاکنون ۲۰۰ آرایشگاه مورد بازدید قرار گرفت که حدود ۲۰۰ رنگ برای تتو که مورد تایید معاونت علوم پزشکی نبوده و همچنین ۵۰ دستگاه تتو که استاندارد نبودند، نیز جمع آوری شده است.
وی شناسایی انبارهای نگهداری مواد غذایی را از دیگر اقدامات این معاونت دانست و بیان کرد: برخی از این انبارها استاندارد لازم نداشته است که در ابتدا آموزشهای لازم را دادیم و ملزم کردیم که باید پروانه از وزارت بهداشت دریافت کنند.
هفته جهانی غذا از ۲۱مهر باشعار تغییر الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت آغاز و تا ۲۷ادامه دارد.
انتهای پیام/ی